Богдан Осадчук поговорив із психологом про стосунки в родині

Школа
Богдан Осадчук розказав про проблеми з батьками

Психолог дала відповіді на болючі запитання актора.

Поділитися:

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра продовження другого сезону україномовного серіалу Школа, який розповідає про актуальні проблеми підлітків.

Стрічка завоювала надзвичайну популярність завдяки реалістичному відображенню справжнього життя школярів. У соціальних мережах підписники часто пишуть про те, що переживають схожі проблеми у власній школі.

Також підліктки діляться своїми переживаннями на сайті  Тільки нікому не кажи. В одному із роликів, які телеканал 1+1 реалізував за підтримки Юнісеф Україна, зірка серіалу Школа Богдан Осадчук розповів про свої стосунки з найріднішими людьми.

Чому нас не розуміють батьки. Вони ж також були підлітками, - цікавиться у психолога Богдан Осадчук.

Дивіться відео-розмову зірки серіалу Школа з психологом.

Як зазначає психолог Марія Макуха, сьогодні батьки втрачають авторитет у своїх дітей. Підлітки починають критично дивитися на своїх батьків, не сприймаючи їхні поради та зауваження. Саме через це виникає багато конфліктів та непорозумінь. Деколи, найпростішим способом вирішенням проблем з батьками, - це попросити їх розповісти якусь історію з дитинства чи підліткового віку. Тоді стосунки мають шанс стати ближчими, а діти можуть зрозуміти, чому батьки приймають ті чи інші рішення.

У то той же  час, батькам також потрібно працювати над тим, щоб стосунки з дітьми були справді близькими. Психолог радить вийти з позиції авторитарності та спробувати стати на один рівень зі своєю дитиною.

Нагадаємо, Тільки нікому не кажи - це анонімний онлайн-щоденник, створений телеканалом 1+1, у якому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті. Мета проекту - допомогти підліткам говорити про свої проблеми та переживання, які характерні для шкільного віку, навчити ділитися власними емоціями, а батькам - дати змогу дізнатись, чим насправді живуть сучасні діти та навчитися краще їх розуміти.

На сайті вже з’явилися інтерв’ю з психологом Марією Макухою та акторами серіалу Школа Анною Трінчер, Кариною Чернявською, Богданом Осадчуком, Яніною Андреєвою, Оленою Куртою та Олександром Петренко.

Тут улюбленці глядачів та професійний психолог обговорюють найскладніші проблеми підлітків – процес підготовки до ЗНО, перше кохання, зраду друзів, проблеми з батьками, булінг та фізичне насильство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Курта відверто розповіла про насильство в сім’ях

Новини по темі