Телеканал 1+1 запустив додаток доповненої реальності для фанатів серіалу Школа

Школа
З'явився додаток доповненої реальності для фанатів серіалу Школа
1plus1.ua

Тепер користувачі зможуть оживити улюблених акторів на обкладинках фірмових зошитів.

Поділитися:

Телеканал 1+1 cпеціально для фанатів серіалу Школа створив додаток доповненої реальності 1+1 AR. За допомогою нього користувачі зможуть оживити улюблених акторів на обкладинках фірмових зошитів.

Завантажити його можна за цим посиланням.

Для цього необхідно засканувати зображення за допомогою додатку 1+1 AR, після чого користувач отримає доступ до ексклюзивного контенту – кадрів зі зйомок серіалу, які не увійшли до серій стрічки, та бекстейджу за участі Лізи Василенко, Анни Трінчер, Ірини Кудашової та інших улюбленців. Усі матеріали, до яких користувачі можуть отримати доступ через додаток, є ексклюзивними та будуть доступні користувачам тільки у доповненій реальності.

Наразі він доступний для користувачів операційної системи Android. iOS версія з'явиться найближчим часом.

Лінійку зошитів можна придбати онлайн 1plus1.ua/special/shkolashop

Слідкуйте за новинами у офіційному інстаграмі серіалу Школа - @top.school

Нагадаємо, продовження другого сезону серіалу Школа глядачі побачать на телеканалі 1+1 наступної весни. У новій частині стрічки стане відомо, як склалося життя головних героїв після фатальної пожежі. Також випускники постануть перед складним вибором – яку професію обрати у майбутньому.

Виконавці головних ролей також пройдуть усі випробування випускного класу, але разом з цим, вони продовжать боротьбу за популярність серед однолітків та кохання. Пожежа стане точкою відліку у житті улюбленців глядачів, після якої вони змінять свої погляди на життя.

Новини по темі