Чим дивуватиме новий український серіал «СидорЕнки-СидОренки»

Не пропусти прем’єру комедійного серіалу на 1+1!

Поділитися:

28 жовтня о 21:45 на 1+1 відбудеться прем’єра нового комедійного серіалу «СидорЕнки-СидОренки» про життя двох сімей, які мають різний соціальний статус — одні з них заможні, а інші — бідні. Та об'єднує їх не тільки однакове прізвище, а й перипетії минулого: через 16 років однофамільці дізнаються, що їхніх дітей переплутали в пологовому будинку.

Проект «СидорЕнки-СидОренки» — це адаптація популярного формату «Іванови-Іванови» групи компаній Yellow Black and White. Виробництво проекту на замовлення 1+1 забезпечила команда IQ Production.

На героїв серіалу попереду чекають несподівані пригоди, знайомства, кохання та багато веселих побутових історій. А продюсери й актори проекту розповіли, що і самі зйомки проходили не менш колоритно, ніж будні Сидоренків.

За словами актриси Олесі Власової, в образі Ольги СидОренко вона бачила відображення себе, але її покликали на проби зовсім на іншого персонажа. Актриса пішла з кастингу засмученою, проте вже за місяць подзвонили продюсери і повідомили, що на роль Ольги затверджена саме вона. Цікаво, що і Олеся Власова, і її серіальна героїня практикують йогу і вірять, що Всесвіт чує наші мрії.

Валерій Швець довів, що ідеально підходить на роль голови сім'ї скромних СидорЕнків вже на перших пробах, але продюсери йому про це навіть не натякнули, бо ніяк не могли знайти для нього пару — серіальну дружину. Але коли на майданчику з'явилася Ксенія Вертинська, доля Валерія була вирішена.

Часто для ролі у проекті актори змінюють імідж, чим не завжди задоволені. Але для Олесі Власової подібне перевтілення стало приємним винятком. Глядачі звикли бачити її з фірмовим каре, якому вона не зраджувала довгі роки. Та спеціально для серіалу «СидорЕнко-СидОренко» стилісти змінили їй імідж — наростили довге біляве волосся. Нова зачіска настільки сподобалася актрисі, що вона вирішила залишити її навіть після завершення зйомок проекту.

Петро Ніньовський у серіалі грає роль Вови, який виріс у багатій родині, роботу вважає справою для невдах і любить жартувати над однолітками. Але за словами актора, подібний образ йому не близький. Петро виріс в родині священика, у нього не було такого модного одягу і дорогих гаджетів, як у Вови. Зараз молодий актор вчиться в столичному театральному виші й живе в студентському гуртожитку.

Нагадаємо, багате подружжя СидОренків в серіалі грають Дмитро Суржиков (Олександр) і Олеся Власова (Ольга), а їхнього сина — молодий український актор Петро Ніньовський (Вова). Своєю чергою, ролі героїв бідної сім'ї СидорЕнко виконують Ксенія Вертинська (Леся), Валерій Швець (Петро), Лев Сомов (дід) і Євген Шекера (Рома).

Продюсерами серіалу від каналу стали Олена Єремєєва і Дарина Жукова, а від IQ Production — Віктор Медведський, Оксана Іванюк та Сергій Атрощенко, креативний продюсер — Михайло Рудь. Режисером виступив Фелікс Герчиков.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Стала відома дата прем’єри нової комедії «СидОренки-СидорЕнки» на 1+1

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно  підписуйся на наш Twitter.