«Яка я насправді, знають 5-7 людей у моєму житті», – акторка серіалу «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату» Віталіна Біблів про роботу та особисте

Актриса Віталіна Біблів розповіла про роботу над серіалом СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату

Акторка Віталіна Біблів розповіла про роботу над серіалом «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату».

Поділитися:

Акторка Віталіна Біблів в інтерв’ю тижневику «Арт-Мозаїка» розповіла про те, як проходили зйомки комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату», а також поділилася деякими аспектами особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату»: улюблений родинний серіал повертається на 1+1

Вже скоро на 1+1 стартує сімейний комедійний серіал «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату», у якому роль Ніни, нової сусідки Сидоренків, зіграла Віталіна Біблів.

Сидоренки

За сюжетом головні герої переїхали жити за місто, де на них чекає незвичне життя в селі, на фермі. Про свою героїню в серіалі актриса розповідає:

«Ніна – романтична, самотня жінка, яку покинув чоловік 15 років тому. Поїхав у відрядження і не повернувся, залишив її з малою донькою. Вона, як троянда – романтична, але вона бойова, з «колючками» трошки».

Віталіна Біблів

У серіалі глядачі побачать справжні «сусідські війни» за участі героїні Віталіни Біблів. А як же проходили зйомки сімейної комедії? Акторка ділиться спогадами:

 «Зйомки зі мною проходили на Київщині та в Києві на Лісовому ринку.  Це було влітку, спека +30 і дуже важко було зніматися. Є дуже багато яскравих сцен, навіть грязюкою нас на зйомках  обливали». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мене не впізнають»: Ксенія Вертинська зізналася, що хотіла, аби її героїня із «СидОренків-СидорЕнків» виглядала по-іншому

Сидоренки

Віталіна Біблів зізнається – обожнює грати в комедіях, хоча це буває складно. Актриса вважає: зробити так, щоб людина хоча б посміхнулася, вже непросто, не кажучи вже про щирий сміх. Артистка розповідає:

«Найважче професійно грати комедію, викликати у глядача справжні емоції: сльози, сміх, іронію. Мені пощастило,  я вмію грати, мені так здається, комедію, я відчуваю цей жанр».  

Про особливості акторської професії Біблів розказує, що кожна її героїня – це частинка її. Але все одно вона завжди залишає місце для особистого простору у своєму житті:

«Гадаю, глядач на сцені ніколи не побачить справжню Віталіну Біблів. Яка я насправді, знають 5-7 людей у моєму житті. І я не вмію переносити риси чи вміння своїх героїнь у моє реальне життя», – пояснює акторка.

Біблів

Про те, що їй потрібно для відновлення від роботи, Віталіна Біблів зазначає – це дім і тиша. Актриса зізнається, що любить яскраві речі в інтер’єрі, а також світлі тони. А ще Біблів любить зимові свята, відчуття затишку і щастя, яке вони дають. А взагалі Віталіна каже:

«Мені здається все моє життя – неймовірна подія. Тому, що кожен новий день приносить якісь сюрпризи, виклики, проблеми, і це прекрасно!»

Дивіться незабаром на 1+1 сімейний комедійний серіал «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату», де одну з ролей зіграє Віталіна Біблів.