«Мене не впізнають»: Ксенія Вертинська зізналася, що хотіла, аби її героїня із «СидОренків-СидорЕнків» виглядала по-іншому

«Мене не впізнають»: Ксенія Вертинська зізналася, що хотіла, аби її героїня  із «СидОренків-СидорЕнків» виглядала по-іншому

Акторка Ксенія Вертинська, яка грає роль Лесі Сидоренко, під час зйомок серіалу розповіла, що дуже хотіла змінити імідж своєї героїні у новому сезоні.

Поділитися:

Вже незабаром на 1+1 відбудеться прем’єра третього сезону україномовного комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату».  У новій історії  пригоди великого сімейства будуть відбуватися у селі, з-поміж  свійських тварин та мальовничої природи. Водночас серіал буде сповнений захоплюючими романтичними  пригодами героїв.

Акторка Ксенія  Вертинська, яка грає роль Лесі Сидоренко, під час зйомок серіалу розповіла, що дуже хотіла змінити імідж своєї героїні у новому сезоні.

«Я хотіла випрямити ці її шалені кучері, розпрямити волосся, нафарбувати губи, використати хайлайтер, це вже навіть стало жартом на знімальному майданчику. Але звісно це — нереально, бо це буде вже не Леся.. у цьому її шарм, вона жива, природня. Прикро тільки, що в реальному житті мене не впізнають, дивуються, що я зовсім по-іншому виглядаю», — сказала Ксенія Вертинська.

Також Ксенія заінтригувала розповіддю про те, як зміниться особисте життя її героїні у серіалі «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату»:

«Леся скучила за романтикою, і у цьому сезоні вона отримає її сповна… я сподіваюсь глядачами буде цікаво спостерігати за любовними пригодами моєї персонажки».

Нагадаємо, у третьому сезоні серіалу великій родині Сидоренків доведеться переїхати, на справжню ферму. Тепер вони будуть прокидатися з першими півнями, доїти корів, пасти кіз та працювати на грядках. Ксенія Вертинська також розповіла про її улюблену сцену у новому сезоні ситкому.

«Для мене  особисто найсмішніша сцена була коли нас обливали грязюкою. Так сталося, що під час зйомок основний удар я прийняла на себе. І в цей момент у мене ніби якийсь рефлекс спрацював – закрити очі, відкрити рота… в результаті наїлася грязюки з піском. Але найцікавішою пригодою потім було вимитися після цієї зйомки», – розповіла акторка.

Над виробництвом продукту на замовлення 1+1 працює компанія «IQ Production». Комедійний укаїномовний серіал «СидОренки-СидорЕнки»  – це адаптація групи компаній Yellow Black and White.

Дивіться новий сезон улюбленої родинної комедії «СидОренки-СидорЕнки. Ферма розбрату» вже скоро тільки на 1+1 .