Як ефективно позбутися небажаного волосся в різних зонах

У програмі Сніданок. Вихідний експерт розповіла про різні методи депіляції та дала поради, як зробити їх більш ефективними.

Поділитися:

4 кроки, що допоможуть позбутися целюлітуВлітку жінкам хочеться мати бездоганну шкіру без зайвого волосся. Існує безліч способів досягти бажаного: гоління, лазерна та воскова епіляції, шугаринг. У програмі Сніданок. Вихідний експерт Ірина Медведєва розповіла кожен з методів та порадила, як зробити процедуру видалення волосся більш ефективною

Гоління - найбільш розповсюджений та популярний серед жінок метод. Це швидка та безболісна процедура, на яку не потрібно витрачати багато коштів. Для того, щоб зробити процес гоління більш ефективним, необхідно попередньо розпарити шкіру в теплій ванній, а потім нанести скраб. Найкраще підходить для видалення волосся на ногах та під пахвами. Варто уникнути гоління в зоні бікіні.

Воскова депіляція та шугаринг

3 бюджетних варіанти для літнього відпочинку в УкраїніНебажане волосся відростає набагато довше, однак може виникати подразнення, а також ефект вростання волосся. Щоб зробити процедуру більш ефективною та уникнути вростання, необхідно попередньо застосувати скраб. Після процедури варто нанести охолоджуючий крем. Воскова епіляція підходить для зони бікіні, волосся на ногах, руках та під пахвами.

Лазерна епіляція

Процедура видаляє волосся з коренем, тому вона є найбільш ефективною. Лазерна епіляція може використовуватися для зони бікіні, рук, ніг та обличчя.

Також експерт наголосила, що будь-який метод депіляції потребує обов'язкового захисту від сонця.