Анастасія Приходько про те, як бути багатодітною мамою: "Тепер у мене все в гармонії"

Анастасія Приходько розповіла про виховання дітей, школу та стосунки з чоловіком
Соцмережі Анастасії Приходько

Співачка Анастасія Приходько розповіла про те, як бути багатодітною мамою, як привести тіло до форми та коли плануються нові пісні.

Поділитися:

Любляча мама, харизматична співачка та небайдужа українка: Анастасія Приходько серед українського шоу-бізнесу вирізнялась не лише своїм голосом, а й принциповістю. Вагітною вона співала на блокпостах у зоні АТО, а гроші, вилучені на гастролях, віддавала на допомогу воїнам та їхнім родинам. У 2018 році Анастасія заявила, що йде зі сцени займатися вихованням дітей. Проте зараз в співачки розпочався новий творчий етап життя. Як зірка пережила післяпологовий стан, як тепер повертається до форми та коли чекати на нові пісні розповіла в ранковому шоу "Сніданок. Вихідний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячі образи: чи варто їх обговорювати, як побудувати конструктивний діалог з батьками (поради від Анни Кушнерук)

Нещодавно Анастасія Приходько стала багатодітної мамою: народила третю дитину, хлопчика Луку! Також в співачки є найстарша донька Нанна та середній хлопчик Гордій. Як це – бути мамою трьох янголят? Зірка поділилася:

Це чудово! Я взагалі не знаю, як жила до появи третьої дитини, тому що я відчуваю, що саме тепер в мене все добре, все в гармонії. В душі відбулись кардинальні зміни: я стала більше всих любити, ходити обійматись. От так і повинно було бути! Старші допомагають, мені дуже повезло, що перша донечка. Як кажуть: "спочатку няня, потім ляля". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Але для того, щоб схуднути після трьох пологів, потрібно багато часу та терпіння. Що для того, щоб привести себе в форму робила співачка? Анастасія розповіла:

Я не можу сказати, що було складно, але я 3 місяці займалася тим, щоб прийти в форму. Тут найголовніше не розпускати себе. Більшість жінок, на жаль, думають, що якщо вони народили – то все, місія виконана. Ні, це не так! Після народження ти навпаки повинна привести себе до ладу, бути гарною, щоб чоловік радів. Для мене дуже важливо, щоб я була красива та щоб чоловік був задоволений. 

Незабаром перше вересня, школа. Та Анастасія Приходько зауважує: не хоче вести сина цього року до школи, адже хоче подовжити йому дитинство! Гордій піде до школи в сім років. Чому? Розповіла:

Справа в тому, що старша донька пішла до школи в шість років. Ми зрозуміли, що це дійсно для них рано. Я всім раджу, щоб дітки йшли в сім років. Тоді дітки краще сприймають інформацію. А так як вона пішла в шість, так вона й вчиться...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди шкільної форми 2021: як без стресу зібрати дитину до школи? (розповів дизайнер Андре Тан)

За місяць у співачки з чоловіком річниця вінчання. Яка історія кохання в зірки з теперішнім чоловіком? Анастасія поділилася:

Що ж, в нас тепер два свята: день весілля та день вінчання. Ми знайомі зі школи, з першого класу. Я однолюб. Я весь час його кохала, проте справа в тому, що в нас на момент школи була велика різниця – три роки. Тоді це відчувається інакше. Тоді я тихенько ходила й кохала. У 18 років ми спробували мати відносини, але не вийшло – розійшлись. А от черех 10 років все вийшло! Я приїхала й зрозуміла, що просто не можу без нього. І все, ми одружилися. А через 8 років зрозуміли, що можемо дати обіцянку Богу, що будемо разом назавжди.

Після трьох років паузи Анастасія Приходько потішила – повертається в музику! Коли очікувати концертів? Співачка запевняє:

Буквально нещодавно я підписала контракт на альбом з Андрієм Ігнатченко, який робить дуже багато композицій нашим артистам. Зараз робимо альбом, а восени відбудеться презентація пісні. 

Почути відповіді детальніше та дізнатися більше подробиць життя співачки можна з цього відео: