Багатодітна мама, співачка Анастасія Приходько: «Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО»

Анастасія Приходько про дітей та творчість
Instagram/prykhodko_official

Співачка Анастасія Приходько стала сьогодні гостею шоу «Твій день». Вона розповіла про свій особистий досвід материнства та новий етап у кар’єрі.

Поділитися:

Співачка Анастасія Приходько завітала до «Твого дня», щоб поділитися планами на майбутнє та розповісти про власне становлення як мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько про те, як бути багатодітною мамою: "Тепер у мене все в гармонії"

34-річна Анастасія Приходько – мама 3-х дітей: 11-річної Нанни, 6-річного Гордія та 5-місячного Луки.

ПриходькоФОТО: Instagram/prykhodko_official

Зараз Анастасія не уявляє свого життя без сім’ї і дітей, але так було далеко не завжди. Співачка згадує:

Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО. Мені здавалося, що я і саме поняття «мама» несумісні. Мені хотілося сім’ї, але я цього боялася.

Зараз же Приходько поринула у материнство та багато часу приділяє саме вихованню дітей. Зокрема – вибудовує їхній режим дня та обмежує у користуванні соцмережами. Наприклад, з телефонів двох старших дітей Анастасія видалила соцмережі. Зайти у них Нанна та Гордій можуть лише з телефону мами і на обмежений проміжок часу.

ПриходькоФОТО: Instagram/prykhodko_official

Співачка зізнається – для неї прийшов час продовжувати свою творчу кар’єру, а не лише займатися побутовими справами сім’ї. Вона розповідає:

Мені пощастило, що я мала можливість посидіти вдома, проаналізувати своє життя. І зараз у мене все на своїх місцях, завдяки людям, які мені допомагають: чоловікові та його батькам.

Про творчі плани Анастасія Приходько розказує: готує зараз нову пісню та кліп, який глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро.

Дивіться відео, як Анастасія Приходько завітала на обід до студії шоу "Твій день":