Ароматне печиво «Троянди» від Валентини Хамайко

Сніданок. Вихідний
У вихідні
Рецепт печива Троянди: рецепти печива з дитинства | 1+1
freepik.com

Пригадайте рецепт улюбленого печива з дитинства.

Поділитися:

Новий рік – це свято, яке особливо люблять діти. Вони чекають подарунків та смаколиків. Дитячі спогади назавжди осідають у пам’яті, тому дарувати дітям радість і свято, тішити їх смачненьким – місія усіх батьків. Тож пропонуємо вам рецепт смачного печива-бізе у вигляді троянд, який полюблять не лише діти.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПЕЧИВА «ТРОЯНДОЧКИ»

Для тіста:

Борошно – 250 г

Сир – 200 г

Вершкове масло - 200 г

Жовток – 2 шт.

Ванільний цукор – 10 г

Розпушувач – 1 ч. л.

Сіль – дрібка

Для бізе:

Білок – 2 шт.

Цукор – 125 г

ЯК ГОТУВАТИ ПЕЧИВО «ТРОЯНДОЧКИ»

1. У першу чергу підготуйте сир. Він повинен бути позбавлений зайвої вологи.

2. Розбийте яйця і відокремте білки від жовтків. Білки покладіть у холодильник.

3. Жовтки разом із сиром і цукром збийте у блендері

4. Окремо змішайте борошно сіль і розпушувач. Суху суміш перетріть із маслом і замісіть тісто. Покладіть його до холодильника.

5. Час збивати бізе. У сухій мисці на високій швидкості міксером збивайте білки із цукром допоки вони не загустіють.

6. Розкачайте охолоджене тісто. Змастіть його білковою начинкою. Можна додати за бажання горіхи, цедру чи лимонний сік.

7. Скрутіть у рулет та обережно розділіть його на рівні частинки. Валентина Хамайко рекомендує це робити ниткою. І відправляйте у духовку, яку розігріли до 200 градусів. Випікайте 15-20 хв, після чого зменшіть температуру до 180 і спостерігайте, щоб не пригоріло.

Дивіться, як майстерно робить печиво Трояндочки Валентина Хамайко.

Новини по темі