Астропрогноз на тиждень для знаків зодіаку від ведичного астролога: кому пощастить, а кому краще не починати нових справ?

Астрологічний прогноз на тиждень 7-13 лютого для знаків зодіаку за категоріями від ведичного астролога
Pixabay/nskumar1968

Що віщують зірки знакам зодіаку на майбутній тиждень? Коментар ведичного астролога.

Поділитися:

Кому цього тижня пощастить у коханні, на кого чекає успіх, кому зірки віщують міцне здоров’я чи прибуток?  Астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків зодіаку розповів ведичний астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок. Вихідний":

"На небосхилі немає ретроградних планет. Це вже добре. Зараз переходимо у нову фазу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 7 — 13 лютого за місячним календарем

Гороскоп кохання на тиждень

Рак

Потрібно звернути увагу на стосунки. Це дасть певне почуття стабільності. Можлива романтична зустріч із іноземцем. Потрібно проявити турботу до своїх друзів, братів та сестер.

Терези

Можливе романтичне знайомство та якийсь службовий роман. Можуть бути на роботі якісь стосунки. Очікується розширення у сім'ї: дітонародження. Може спостерігатися зниження рівня щастя. З'явиться потяг до езотеричних знань.

Риби

Це може бути період сумнівів та відчуття невдоволеності. Може з'явитися бажання переїхати в іншу країну та змінити рід діяльності. При цьому буде прагнення до розкриття своїх талантів і набуття духовного досвіду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Гороскоп здоров'я на тиждень

Близнюки

Для Близнюків це буде гарний тиждень з огляду на розширення їх популярності та затребуваності у широких колах. Можливий успіх у професійної діяльності і навіть, зростання конкуренції. Буде бажання бути більш корисним суспільству та усвідомити свої справжні духовні цінності.

Діва

Можлива вдала інвестиція у покупку свого житла. Можуть бути складнощі із отриманням знань у дітей. Потрібно виявити більше терпіння та надати підтримку своїм дітям. Буде успіх у дослідницькій діяльності та сфері журналістики.

Козеріг

Буде успіх у самоідентифікації, розумінні своєї природи, призначення. При цьому можливе погіршення здоров'я у дітей, потрібно звернути більше уваги, придивитися до дітей. Буде розширення фінансових можливостей та дух наставництва для дітей та для близького оточення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп успіху на тиждень

Телець

Потрібно звернути увагу на здоров'я другої половини. Можливий успіх у роботі, але можуть з'явитися заздрісники і настане період конкурентної боротьби. Потрібно утриматися від ризикованих заходів та від ненадійних партнерств.

Лев

Левам потрібно уважно звернути увагу на своє здоров'я, зміцнювати імунітет. Буде рутинна діяльність у співпраці із зарубіжними компаніями. Потрібно виявити турботу про свою матір і постаратися більше відпочивати. Попрацювати зі своїм внутрішнім щастям.

Стрілець

Можливе зниження рівня задоволення у житті та ослаблення здоров'я. Може з'явитися прагнення усамітнення, щоб зрозуміти свою справжню природу. Прокинеться інтерес до таємних практик, медитацій, езотеричних знань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп грошей та кар'єри на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: на кого чекає збільшення доходів, а кому доведеться змінити роботу

Гороскоп грошей на тиждень

Овен

Для Овнів гарний тиждень з точки зору розширення їх фінансових можливостей, отримання хорошого прибутку. Буде бажання виявити свою індивідуальність та зайняти керівну позицію. Можливе придбання своєї нерухомості та удача у партнерстві.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає успіх у соціальній діяльності та запуск власних проектів. Вдалий період для планування дітей та отримання нової освіти. Потрібно звернути увагу на відносини з другою половиною та з партнерами по бізнесу.

Водолій

Очікується матеріальний успіх та збільшення доходів. Проте, соціальна діяльність може не радувати. Буде пошук сенсу життя та бажання зайнятися благодійною діяльністю.

Розповідь астролога про те, хто із знаків зодіаку найбільш залежний від ґаджетів та повний астрологічний прогноз на тиждень — дивіться відео: