Ведучий "Твій день" Костянтин Грубич разом з донькою розповіли про емоції після сюрпризу у прямому ефірі та про сімейне життя

Костянтин Грубич та його донька Владислава завітали до "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Новий ведучий "Твого дня" Костянтин Грубич та його донька Владислава розповіли "Сніданку. Вихідний", як поєднують роботу з сімейним життям, а також про емоції від сюрпризу у студії "Твого дня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич, ведучий шоу "Твій день", розповів, що готують на Щедрий вечір у різних регіонах України

Костянтин Грубич розповів, які у нього були емоції під час кастингу та самого прямого ефіру, під час якого дізнався, що він ведучий "Твого дня":

Слухайте, як воно все пов'язано! Я їду на трасі з Умані на Київ і мені дзвонить керівник цих всіх проєктів та каже: "Костя, а ти не хочеш потрактуватись?". Я й думаю, що, в принципі, можна, я люблю всякі експерименти! Потрактувався, а далі у мене пішла робота... А вже й Новий рік скоро, а все ніяк нікого не оголошують. Я втратив сподівання. Потім мене просять прийти приготувати курку та олів'є — та заради Бога! З радістю! Почав міркувати: а може воно так задумано? Але прийшов, готую-готую... Навіть настрій трохи впав, адже нічого не передбачало... Думаю: "Поїмо та розійдемося. Нічого, я ж не безробітний, у мене прекрасно все йде в житті". Але потім вже метафани, конфеті й кажуть: "Читай!". В той момент я цього не очікував!

Чи сподобалося ведучому, як йому повідомили про нову роботу? Зізнається:

Це запам'ятовується! Якби просто сказали: "Ну, тебе обрали" — ну, добре. Але це одна з життєвих кульмінацій! Я ж не стороння людина, я знаю, як робиться телебачення. Я тут кожен день ходжу коридорами, я бачу всіх цих залучених осіб і ніхто не проговорився.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повернутися до робочого ритму життя після святкової відпустки: прості поради від психологині Анни Кушнерук

Донька Костянтина Владислава пішла по стопах батька та зараз є постійною журналісткою "Сніданку з 1+1". Які у неї були враження від новини про нову роль батька та чи знала вона про це наперед? Прокоментувала:

У мене було дуже багато причин здогадуватися, бо я працюю в "Сніданку з 1+1" і мене дуже багато людей вже вітало, хоча я ще ні про що не знала. Я думала: "З чим ви вітаєте?"....І от вже коли відбувся ефір 30 грудня, я теж тут за лаштунками стояла, думала: "Ну, вже майже кінець, нічого не кажуть, ну добре". А потім вже цей магічний процес, коли сказали, що тато ведучий! Я просто розплакалась від щастя! Це просто одна з тих ситуацій в житті дуже рідкісних, коли сльози щастя на очах.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Що вплинуло на вибір Владислави стати журналісткою: захотілося бути, як батько чи просто приваблювала сфера телебачення? Розповіла:

Вже років в 12 я не мала ніяких ще варіантів у голові, окрім журналістики. Я розуміла, що однозначно буду журналісткою, в якому форматі ще не зовсім розуміла, але якось це внутрішньо відчувалося. Я не можу сказати, що це аж надто пов'язано з тим, що це батьки у журналістиці (мама теж режисерка у нас). Більш того, батьки одного разу сказали: "Ну, ти подумай, бо це така дуже мінлива сфера". Безумовно, вплинуло те, що моє дитинство пройшло в коридорах телебачення, я дивилася, як працюють батьки. 

В дитинстві її усі асоціювали з батьком через відоме прізвище Грубич. Чи подобалось це дівчинці? Зізналась:

Я скажу чесно, що мені на початку було навіть прикро, бо всі викладачі реагували на прізвище і я хвилювалася, що моя особистість буде затулена особистістю батька. Але я дуже старалася і в університеті, і під час стажування на роботі. Я зараз радію, що ми тепер окремо розрізняємося в очах людей.

Костянтин Грубич додав:

Я коли читаю матеріали Влади, інколи думаю, що я так не можу писати. Навіть одного разу керівник запитала: "Чи не ти допомагав Владі?". Я навіть не встигаю дивитися її готові сюжети, бо в мене своя історія! Ми йдемо паралельно, якось мало перетинаємося, і це дуже добре. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук показав архівне фото гурту "Океан Ельзи" після першого великого концерту 27 років тому

Одним із захоплень батька з донькою є екстрим: час від часу вони активно відпочивають та пробують щось нове. Чи хвилюється за них мама та яка у Костянтина з Владиславою спільна мрія? Зазначили:

Мама хвилювалася, вона з нами не їздила на ці екстремальні екскурсії, але все одно підтримала. Ми любимо нові враження та емоції, бо переконані, що все нове нас до чогось готує, прокачує якісь нові навички, які знадобляться у звичайному повсякденному житті. Кожен день сам по собі екстрим, мені здається. Є мрія й у мене, і у тата колись потрапити до Нової Зеландії.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Костянтин Грубич також пояснив, що протягом 30 років поєднувати родину та всі свої журналістські навантаження важко: 

Найбільше, хто від цього постраждає — це моя дружина. Діти виросли, у мене багато телевізійної роботи, тому я буду думати, куди направляти свої зусилля, щоб часу для Свєти було більше. 

Дивіться відео, як Костянтин Грубич дізнався, що став новим ведучим шоу "Твій день":