Савва Лібкін та Люда Барбір вразили італійським ризото по-українськи

В ефірі Сніданок.Вихідний телепара Людмила Барбір і Савва Лібкін власноруч наловили мідій та приготували незвичайне італійське ризото.

Поділитися:

В суботу, 24 вересня, о 8:50 у третій серії грандіозного кулінарного проекту Їжа у великому місті Савва Лібкін і Людмила Барбір вирушили в ОдесуСавва Лібкін та Люда Барбір разом ловили мідїї в Чорному морі, щоб приготувати ризото, щоб приготувати особливу італійську страву.

У випуску телепара готувала ризото. Не існує єдиного рецепту страви, головне у приготуванні – техніка виконання. Савва Лібкін і Людмила Барбір готували за класичним рецептом, однак з перчинкою.

Гастрономічний шедевр оцінили блогерка Ірина Медушевська та музикант Ігор Бутенко. Італійське ризото з чорноморськими мідіями отримало найвищі оцінки дегустаторів.

Дивіться у сюжеті, як правильно обирати мідії та як приготувати незвичайну страву.

Нагадаємо, щосуботи у програмі Сніданок. Вихідний знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті Їжа у великому місті безліч гастрономічних відкриттів.

В меню телепари проста, корисна їжа із застосуванням українських свіжих продуктів з урахуванням світового досвіду та трендів.