Сніданок нашвидкуруч: 5 рецептів, з якими впорається кожна господиня

Смачні страви, котрі вимагають мінімум часу.

Поділитися:

1plus1.ua підготував добірку простих сніданків, які урізноманітнять ваш ранковий раціон. Мінімум часу та максимум насолоди подарують деруни, японський омлет, смажена печінка з салатом, міні-кіш та яйця по-шотландськи. До речі, готувати ці страви 3 рецепти для ідеальної романтичної вечеріможна усією родиною - так пригодування забере ще менше часу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 надсмачних рецептів солодощів без цукру

ДЕРУН ІЗ ЗЕЛЕННЮ І КУКУРУДЗОЮ

Інгредієнти: цибуля, картопля, морква, картопля, зелень, яйця, мука, спеції за смаком.

Переглянувши коротке відео, що вище, дізнаєтеся, як швидко приготувати деруни з кукурудзою та деруни із зеленню. За бажання такі деруни можна смакувати з яйцем пашот.

ЯПОНСЬКИЙ ОМЛЕТ

Інгредієнти: Яйця – 6 шт., сир Тофу, соєвий соус – 25 г., оливкове масло, зелень, цукор.

Омлет тамаго-які не тільки добре смакує, але й має гарний вигляд. Збиваємо яйця так, щоб не було пінки, додаємо до них оливкове масло, соєвий соус, цукор (за бажання), зелень і сир. Як правильно смажити омлет, дивіться у відео.

СМАЖЕНА ПЕЧІНКА ТА САЛАТ ІЗ ГРУШЕЮ

Інгредієнти: груша, печінка (80-110 г на одну порцію), ожина, біле вино, листя салату, кориця, цукор.

Готуємо соус з ожини, вина та кориці - саме ним потім присмачимо листя салату. Смажимо шматочки печінки. Викладаємо все на тарілку, додавши шматочки свіжої груші.

МІНІ-КІШ

Інгредієнти: тости – 3 шт, яйця – 3 шт., цибуля – 12 г на 1 порцію, бекон – 150 г, сир, спеції за смаком.

На дно формочок викладаємо тости, сир, смажений бекон, заливаємо розбитим яйцем та запікаємо 7-10 хв за температури 170°С.

ЯЙЦЯ ПО-ШОТЛАДСЬКИ

Інгредієнти: курячий фарш, яйця, спеції за смаком, панірувальні сухарі.

Навчитися готувати цю страву традиційної англійської кухні доволі нескладно. Курячий фарш солимо та перчимо, присмачуємо прянощами, сіллю та перцем, додаємо до нього кріп та гострий чилі. З цього фаршу робимо пласкі котлети.

Опісля варимо яйця так, щоб жовток залишився рідким. Обвалюємо яйця в борошні та загортаємо їх всередину котлет. Занурюємо котлети в розбиті яйця та обвалюємо в панірувальних сухарях.

Смажимо смакоту у великій кількості олії приблизно 3 хв – і сніданок по-англійськи готовий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 страв з грибами на кожен день