Трендові зимові сукні 2021-2022 (поради від дизайнера Андре Тана)

Які зимові сукні зараз у моді?

Поділитися:

Сукні — це не тільки елегантно, а ще й зручно: не має потреби комбінувати верхній одяг з нижнім, достатньо лише підібрати взуття та аксесуари. Як заявив український дизайнер і стиліст Андре Тан у програмі "Сніданок. Вихідний", не варто відмовлятися від сукні навіть узимку, адже є чудові стильні зимові варіанти. Як їх підібрати та які зараз у моді?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як краще вдягнутися на новорічний корпоратив? (коментує дизайнер Андре Тан)

Які кольори та фасони суконь у тренді взимку 2021-2022? Андре розповів:

Я вважаю, що зараз супер модно — бежеві сукні. Вони зараз є практично у кожній колекції всіх дизайнерів. У моді також бежеві сукні довжини на підлогу. Вони витягують силует і роблять його стрункішим. Це виглядає дуже красиво та стильно. Плюс до всього, можна собі вибрати жіночну сукню з об'ємними рукавами. Ще й одягла собі "люстри" у вуха — ось тобі й вбрання на вечір. А накинула зверху пальто — і ось тобі повсякденний образ із грубими масивними черевиками.

Отже, за порадами Тана, які сукні варто обирати цієї зими:

  1. Сукні із щільного стрейчевого крепу з подібним до дзвіночка кроєм
  2. Трикотажні, а зверху можна кашеміровий кардиган
  3. Бежеві, під низ можна гольф на блискавці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан розповів, як коронавірус вплинув на моду та що стало трендом завдяки онлайн-роботі

А від яких суконь варто навпаки відмовитись цього сезону? Пояснив:

Однозначно взимку трохи не актуально одягати шовкову легку сукню під пальто. По-перше, дуже складно поєднувати їх із щільними колготами — це завжди "to much". Плюс до всього, шовк краще носити у весняно-літньому сезоні. Інакше це виглядає безглуздо. Хоча, якщо це, припустимо, тонкий кашеміровий гольф зверху сукні, покроєної по косій в піжамному стилі, це виглядає супер сексуально. Знов-таки, тут треба собі гарний кейп на голову, з грубими черевиками і якимось пальто-чебурашкою — і ви «моднявка» року.

Як доглядати за взуттям, аби воно довше служило? Дивіться сюжет: