Вагітна Валентина Хамайко знялася в ніжній фотосесії з сім'єю

Вагітна Валентина Хамайко зачарувала у фотосесії з сім'єю
Фото: Viva!

Світлини знімали в будинку ведучої.

Поділитися:

На прямий ефір Сніданку з 1+1 завітала телеведуча Валентина Хамайко яка нещодавно разом з сім'єю знялася у фотосесії для журналу Viva! Зворушлива фотосесія проходила в будинку Валентини Хамайко та її чоловіка, відомого спортсмена, віце-президента Федерації триатлону України Андрія Оністрата. Ведуча ранкового шоу «Сніданок Вихідний» на телеканалі «1+1» зараз на 8-му місяці вагітності і незабаром в четвертий раз стане мамою. Відзначимо, що разом з чоловіком Валентина Хамайко вже виховують трьох дітей - 9-річну Соломію, 7-річного Михайла та 5-річну Мирославу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко на останньому місяці вагітності зачарувала розкішними образами

У студії Сніданку з 1+1 Хамайко розповіла, як їй вдається одночасно бути супержінкою, супермамою і супердружиною, при цьому встигати всім приділяти увагу займатися фермерством, відмінно готувати, а також бути успішною телеведучою.

«Ми, слава богу, зараз живемо в тому стані, коли є момент взаємодопомоги і підтримки один одного. Чоловік дуже органічний. Наприклад, Андрій бачить, що мені треба закінчити щось на кухні - він вкладає дітей, якщо мені треба в чомусь іншому допомогти - береться за те, а я йду з малими гуляти», - розповіла ведуча, як їй вдається з усім справлятися.

За словами Валентини, вона ніколи не планувала бути багатодітною мамою, але щаслива, що у неї така велика сім'я, яка зовсім скоро стане ще більше. «Я мріяла про сім'ю, і ніколи не знала, яка вона буде. Розумію, що такі моменти не можна загадувати. Мені хотілося, щоб дітей було мінімум двоє. Можливо, тому що нас, дітей, в сім'ї було двоє».

У студії «Сніданку з 1+1» Валентина Хамайко розговорилася і повідомила, на кого вони з чоловіком чекають:

«На хлопчика. Все, як і бажали. Мені хотілося, щоб була гармонія, син Міша замовляв брата, і воно так і сталося».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Валентина Хамайко замилувала світлиною з доньками

Крім цього, Валентина Хамайко поділилася з глядачами, чим ця фотосесія 5+1 була для неї особливою, в порівнянні з іншими її фотосесіями під час вагітності. 

Відзначимо, що разом з Валентиною Хамайко прямий ефір Сніданку з 1+1 відвідала і головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька, яка розповіла, чому інтерв'ю вийшло українською мовою, а журнал видається російською.

«Ми вже кілька років робимо інтерв'ю з героями на українській мові і залишаємо за ними право, говорити на тій мові, на якій вони хочуть. Але відразу зазначу, що для обкладинки Viva! - це перше інтерв'ю. І ми бажані гості в сім'ях селебрітіст, нам вони розповідають найпотаємніше, тому що ми вміємо дружити», - розповів головний редактор Viva! Іванна Слабошпицька.

А також, Іванна Слабошпицька повідала, як виникла ідея даної фотосесії, і як їй працювалося з сім'єю Валентини Хамайко.

У цьому журналі дві обкладинки: красива вагітна Валя і Валя, яку обіймають троє її дітей. Обкладинки ми презентуємо на нашій вечірці з нагоди 14-го дня народження Viva !, яка відбудеться 20 листопада.

У відвертому інтерв’ю на дев’яти полосах відома телеведуча також розповіла про те, як виховує дітей та поєднує роботу і обов'язки по дому.