Валентина Хамайко розчулила милою «вагітною» фотосесією з доньками

Вагітна Валентина Хамайко показала фотосесію з доньками

Зворушливі знімки з Соломією та Мирославою зроблені на третьому місяці вагітності.

Поділитися:

Валентина Хамайко, ведуча Сніданок. Вихідний та мама двох чарівних донечок і сина, невдовзі подарує дітям молодшого братика. Зірка наразі перебуває на дев’ятому місяці вагітності!

Не дивлячись на те, що Валентина Хамайко готується стати мамою вчетверте, свої «вагітні» будні вона проводить доволі активно, і не забуває ділитися подробицями життя з шанувальниками.

День тому телеведуча вразила дописувачів у Instagram милою фотосесією на третьому місяці вагітності. На світлинах Валентина Хамайко позує разом з доньками — Соломією та Мирославою.

@valentinakhamaiko

Під однієюз фотографій ведуча написала:

«Знаєте, в кінці кожної вагітності у мене є період, коли активно рухатись я вже не хочу і не можу!!! Тоді я не тренуюсь… я лежу і дивлюсь різні фітнес вправи, розтяжки… :)) і уявляю себе… таку ж струнку і спортивну. І як...?! Знаєте:) надихає))

А потім встаю і починаю щось прибирати! Вчора був гардероб: нарешті замінила усі легкі речі на зимові... склала шапки/шарфи/рукавички і взяла обіцянку від дітей щоб стежили і підтримували порядок! Пообіцяли... а я майже повірила.

А як ви себе поводите в режимі очікування?».