Валентина Хамайко запрошує на святковий пікнік

Святковий пікнік з Валентиною Хамайко
1plus1.ua

Зірки 1+1 готують для киян 650 смаколиків для частування на родинному фестивалі

Поділитися:

Вже цієї суботи, 2 вересня, о 12:00 у київському парку «Перемога» (станція метро «Дарниця») на фестивалі Family Day з’явиться особливий, затишний і смачний майданчик «Солодкий пікнік». Ловимо разом останні сонячні моменти, влаштовуємо великий солодкий пікнік, проводимо весело та цікаво час із розвагами для всієї родини, насолоджуємося приємною бесідою у товаристві улюблених ведучих 1+1, з квітами, солодощами, фруктами, яскравим фотомайданчиком, сімейними змаганнями та подарунками! Ведучі Сніданку Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв стануть головними господарями великого родинного пікніка, а в гості до них завітає чарівна ведуча «Сніданок. Вихідний», турботлива матуся та дружина Валентина Хамайко. Вона представить свою першу кулінарну книжку рецептів родинних десертів «Солодка неділя», а також пригостить ароматними ватрушками, домашніми рогаликами з горіхами та курагою і смачними трикутничками з джемом за рецептами з її книжки.

«Солодка неділя» пропонує читачам найкращі сімейні десерти, щоб домашні зустрічі з рідними перетворилися на справжнє свято й наповнили домівки теплом і затишком. У збірці 58 рецептів - їх вистачить, щоб цілий рік щонеділі тішити рідних новим смаколиком.

«У цій книжці я ділюся з вами частиною свого життя, рецептами, що перейшли до мене від бабусі та мами, а також авторськими надбаннями. Всі рецепти дібрано з урахуванням сезонів та українських звичаїв і свят. Це справжній солодкий календар року! Діти дуже швидко ростуть, і хай у їхній пам'яті назавжди залишаються ваші обійми, родинні свята та неймовірний аромат свіжої випічки, на який сходилась уся сім'я!» - каже Валентина Хамайко. Валентина Хамайко вперше показала обкладинку своєї кулінарної книжки «Солодка неділя»

Повторити страву з книжки легко: детальні рецепти Валентина Хамайко супроводжує авторськими порадами, які полегшать процес приготування та зроблять смак десерту особливим. Відтепер потішити рідних чізкейком або десертом «Павлова» можна легко і швидко вдома!

Які новинки чекають на вас у новому сезоні рубрик Сніданку? Як приготувати печиво без борошна та цукру та чи можна вдома спекти всесвітньо відому булочку-синабон? Все це і багато іншого ви зможете дізнатися від професійного кондитера та спеціаліста з пекарського мистецтва Валентини Хамайко на майданчику «Солодкий пікнік» 2-го вересня. Інтерв’ю у телеколеги візьмуть зіркові ведучі Сніданку Руслан Сенічкін і Єгор Гордєєв.

Гості стануть свідками неймовірного кулінарного шоу – майстер-класу приготування вишуканого десерту крем-брюле, а 50 щасливчиків зможуть його дегустувати.

Гості заходу отримають корисні подарунки від ТМ «Прованс»: вишукані кухонні аксесуари з квітковим візерунком та мереживом. Дітлахи зможуть узяти участь у цікавій та пізнавальній програмі від kvestmania.com.ua. Створювати затишок на майданчику та фотомайданчик для найяскравіших сімейних фото допомагає професійна команда cremebrulee.com.ua.

Яким би щільним не був робочий тиждень, вихідні – час для родини. Зберіться всією сім’єю разом із бабусями, дідусями, сестрами, братами, похресниками та обов’язково проведіть суботу разом на фестивалі Family Day. Сідайте на велосипеди -  і гайда у парк!

 

Яскраву книжку «Солодка неділя» від Валентини Хамайко вже можна замовити за акційною ціною на сайті Yakaboo, а на майданчику впродовж усього родинного фестивалю можна буде придбати її з автографом Валентини! Поповніть свою домашню кулінарну бібліотеку цією книжкою-календарем. Це збірка, яка надихатиме всю родину влаштовувати недільне свято щотижня!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко показала свою домашню ферму