Заради смачної новорічної страви Людмила Барбір стала масажисткою

Вперше у житті Савви Лібкіна приготування святкової страви опинилося під загрозою зриву.

Поділитися:

Цієї суботи 31 грудня, в ефірі «Сніданок. Вихідний» о 9:10 на телеканалі 1+1 глядачі побачать чергову серію грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті».

За кілька годин до Нового року телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір готуватимуть ідеальну страву цієї новорічної ночі – качку конфі. 

Ексцентричний одесит Савва Лібкін цього разу вирішив з`ясувати у красуні –телеведучої, що краще робити качці  – епіляцію чи депіляцию. І в чому різниця?  Людмила Барбір за словом до кишені не полізла і назвала Савву дідусем.

Чим закінчилась жорстка перепалка ведучих і чому вони чотири години  поспіль грали у шашки?  Що  робити із  м`ясом качки,  щоб воно стало ніжним? І чому мандарини для ідеального маринаду розривають тільки руками?  Про це ви дізнаєтесь у новому випуску «Їжі у великому місті». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олів'є із секретним інгредієнтом від Людмили Барбір і Савви Лібкіна

Суворим арбітром страви буде футболіст і тренер Олег Венглинський. Колишній гравець «Динамо» та «Дніпра» він об`їздив увесь світ, отож йому є з чим порівняти смак української качки – конфі. Ще один наш експерт – коментатор, ведучий програми ПроФутбол на 2+2 Ігор Циганик – теж м’ясоїд і гурман. Чи сподобається страва телеведучому, який звик брати від життя тільки найкраще?

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook «Сніданок з 1+1» і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на Libkin.chief@gmail.com.

Телепроект «Їжа у великому місті» покликаний розвивати сучасну українську кухню, надихати людей вибирати нашу їжу, робити її модною, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, експортувати вітчизняні продукти, використовувати креативні вітчизняні рецепти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт пирога з курятиною від Савви Лібкіна та Людмили Барбір

Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою українською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» безліч гастрономічних відкриттів.

В меню телепари – проста, корисна їжа зі свіжих українських продуктів та з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші цікаві особистості.

Нагадаємо, що нещодавно Людмила Барбір з’явилася на французькій вечірці в спокусливій сукні.