1 липня українські собаки пішли на роботу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Сьогодні в Україні святкують День Візьми собаку на роботу.

Поділитися:

1 липня в Україні відзначають кумедне свято - День "Візьми собаку на роботу". Сьогодні улюбленців можна приводити в офіси та тішити ними своїх любих колег.

В Україні традицію святкувати та працювати разом з улюбленцями запозичили 4 роки тому в американців. В нашій країні День "Візьми собаку на роботу" започаткувала піарник Катерина Адамська. Спочатку вона озвучила ідею директору компанії, а потім іншим фірмам і колективам. Так свято стало всеукраїнським.

Єгор ГордєєвНа телеканалі 1+1 собак дуже люблять, тому ведучі програми Сніданок з 1+1 вирішили порадувати глядачів та познайомили з улюбленцями колег. У спеціальному сюжеті Людмила Барбір та Руслан Сенічкін показали знімки колег з їх улюбленцями. Серед них звичайно був уже відомий багатьом глядачам лабрадор Джум та його господар ведучий ранкового ТСН Єгор Гордєєв.

Уперше в історії українського телебачення Джум стрімив зі стін національного телеканалу. Собака-оператор Єгора Гордєєва вів трансляцію ранкової програми Сніданок з 1+1.

Для фіналу конкурсу "Погляд у майбутнє" Хамайко і Попов обрали вбрання українських дизайнерів (фото)А в гості до програми Сніданок з 1+1 завітав колега Олександр Попов, який нещодавно повернувся з Одеси, де провів разом з Валентиною Хамайко конкурс молодих дизайнерів. Прийшов він на програму не один, а зі своїм вірним товаришем - песиком Бенжаміном.

У гіперактивного песика вже навіть з’явилися особисті фанати, які слідкують за фото та відео Бенджі.

Олександр Попов не вперше тішить глядачів каналу 1+1. Ведучий вже приводив чотирилапого улюбленця до студії ранкового шоу.

Новини по темі