Кохання з першого гав-мяу: 10 фото ведучих Сніданку з 1+1 з бездомними тваринами, які зворушать ваше серце

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
10 фото ведучих Сніданку з 1+1 з бездомними тваринами, які зворушать ваше серце

10 зворушливих кадрів ведучих Сніданку з 1+1 з бездомними тваринами, щоб нагадати про проблему безпритульних чотирилапих друзів

Поділитися:

Сьогодні, 4 жовтня  відзначається Всесвітній день захисту тварин! Це важливе свято спрямоване на привернення уваги до прав тварин та їх добробуту.

Вже 12 років Сніданок з 1+1 допомагає безпритульним тваринам знаходити люблячі сім'ї. Щосереди в ранковому проєкті Сніданок з 1+1, який виходить з 6:30 до 9:30 на телеканалі 1+1 Україна, глядачі можуть знайти собі чотирилапого друга з притулку в рубриці Кохання з першого гав-мяу.

Рубрика розпочалася завдяки кореспондентці ТСН Ніні Грушецькій і з того часу Сніданок продовжує допомагати тваринам знаходити свої родини. Так, одна з кішок, яка побувала у студії Сніданку з 1+1, знайшла свою родину у Бельгії! Кішка Міра вирушила за кордон після того, як її нинішня господиня Мішель побачила публікацію ведучого Руслана Сенічкіна у Facebook і в той же час вирішила забрати її до себе. У цьому їй допомогли волонтери з Брюсселя, які возять гуманітарну допомогу в Україну – вони погодились привезти кішку до Бельгії.

Мяу Гав у Сніданку

Про силу фейсбуку і людську небайдужість Ще в березні до нас у гості приходила киця Міра, якій волонтери шукали нову родину. Киця муркотлива, дружелюбна і підкорила всю нашу команду ☺️ Ми з Людмила Барбір розповіли її історію ще і на сторінках тут, у фейсбуці. І от хепі-енд! 🔥 Мій допис побачила Мішель з Бельгії, і вирішила забрати Міру! Киця вже у новій родині! Нарешті вдома 😌 Друзі, Сніданок з 1+1 щосереди шукає теплі й затишні домівки для хвостиків. Дивіться, бо може ваш друг чекає саме на вас! 🐶🐱 Ці чудові цуценята — Ластівка і Фокс, теж чекають на свою людину. Щоб забрати маленького друга телефонуйте волонтерці Марії – 067 656 54 22

Опубліковано Русланом Сенічкіним Вівторок, 9 квітня 2024 р.

На честь Всесвітнього дня захисту тварин публікуємо 10 зворушливих кадрів з ведучими Сніданку з 1+1 та бездомними тваринами, щоб нагадати про проблему безпритульних чотирилапих друзів і, можливо, надихнути стати сім'єю для одного з них.

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1

Більше актуальних та цікавих новин дивіться у Сніданку з 1+1, який виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоді і зараз: як змінились Людмила Барбір та Руслан Сенічкін за 11 років спільної роботи в ефірі

Новини по темі