13 років поспіль Сніданок з 1+1 є лідером за переглядами

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 встановив рекорд телеперегляду за 13 років
1plus1.ua

І це власний рекорд!

Поділитися:

Прихильність глядачів до ранкового шоу Сніданок з 1+1 продовжує зростати – програма оновила власний рекорд телепередгяду за останні 13 років. За результатами попереднього тижня, 8-12 квітня 2019 року, частка Сніданку з 1+1 за аудиторією 18-54 (50К+) сягнула 15.9% – це найвищий показник програми з 2006 року. Також Сніданок з 1+1 продовжує впевнено утримувати лідерство в ранковому слоті, помітно випереджаючи телепродукти інших каналів.

«Для нашої команди телеглядачі є основним джерелом мотивації та натхнення, і ми раді, що новинки сезону, спрямовані на встановлення більш тісного зв’язку із аудиторією, не лише позитивно вплинули на показники телеперегляду, але і отримали багато схвальних відгуків. Ми вражені кількістю охочих потрапити до нашого ток-шоу щочетверга, а  перші результати голосування у прямому ефірі на базі платформи Viber нас надихають робити програму ще більш інтерактивною, а глядачів – ще більш залученими», - коментує директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна.

Крім того, телеглядачі дуже позитивно сприйняли ряд нових рубрик, які вийшли від початку року - «Правила Сніданку. Діти», «Фросіна погода», «#ТАКаШО» та «Сніданок про любов».

Слідкуйте за новинками в ефірі Сніданку з 1+1 щоранку в будні з 6:30.

Нагадаємо, нещодавно Сніданок з 1+1 запустив платформу голосування у прямому ефірі на базі Viber. Опитування не обмежені темами, а їх результати оголошують у той же день під час прямого ефіру. До прикладу, вони можуть стосуватися ситуації навколо укладання договорів із сімейними лікарями; музичних, літературних чи гастрономічних вподобань глядачів, або ж образів ведучих. Аби впливати на ефір Сніданку з 1+1, взяти участь в опитуванні, долучайтеся до Viber-каналу програми.

Новини по темі