«Сніданок з 1+1» створить мапу борщів України

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Розкажіть всій Україні, як ви готуєте борщ та чим він особливий.

Поділитися:

Руслан СенічкінУкраїнці - щедрий та гостинний народ. Вони радо приймають гостей, демонструючи свою хазяйновитість та вправність у кулінарії. Українська національна кухня має сотні рецептів різноманітних смаколиків, однак основною з найпопулярніших народних страв є борщ.

Борщ - витвір тисячолітнього українського кулінарного мистецтва. Рецепти приготування страви разюче відрізняються не лише в кожної господині, а й мають свої особливості в кожному регіоні України.

Ще з прадавніх часів в Україні існувало три різновиди борщу - червоний, зелений та холодний (холодник). Однак з часом страва змінювалася, додавалися нові інгредієнти та з’являлися особливі секрети приготування, які відрізнялися в різних куточках нашої країни. Спосіб приготування борщу в різних областях нашого краю має свої особливості, тому борщі здебільшого носять назву місцевостей та міст: київський, полтавський, волинський, чернігівський, львівський та інші.

Редакція 1plus1.ua і ведучі «Сніданок з 1+1» до 25-ої річниці Дня Незалежності України зберуть найкращі рецепти національної страви та створять мапу українського борщу.

Розкажіть всій Україні, як у вашому регіоні готують борщ та чому він найсмачніший. 24 серпня народний шеф-кухар Руслан Сенічкін обере найкращий рецепт та скоро приготує страву в прямому ефірі програми «Сніданок з 1+1». Автор отримає книгу кулінарних рецептів від Руслана Сенічкіна.

Новини по темі