5 літніх образів Нелі Шовкопляс, які чудово пасуватимуть красуням plus-size

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
5 стильних образів ведучої Нелі Шовкопляс для plus-size красунь - зірковий стиль - 1+1
Фото: @snidanok

Бери на замітку.

Поділитися:

Для того, щоб образ пасував своїй власниці, простого комбінування стильних речей часом бракує. Щоб мати бездоганний вигляд, кожна жінка повинна знати, як підкреслити переваги свого тіла.

Це бездоганно виходить у ведучої Сніданку з 1+1 Нелі Шовкопляс. Тому приклад — стильні образи, в яких вона з'являлася в студії ранкового шоу останнім часом.

Як ось Неля обрала стильну подовжену сорочку глибокого синього кольору та білі класичні брюки. Верх ведуча підперезала стильним білим поясом, який візуально звузив талію та зробив силует більш фігурним. Доповнила образ універсальними туфлями-човниками нюдового кольору.

Не менш виграшний look — жіночна синя сукня-трапеція з флористичним оздобленням, баскою та оригінальними зав’язками на плечах. Насичений синій колір зробив ведучу візуально стрункішою, а фасон виграшно підкреслив її силует. Головною прикрасою цього разу стало звабливе декольте Нелі. Доповнила образ ведуча туфлями-човниками зі стильною прозорою вставкою.

Фото: @snidanok

Денім ніколи не вийде з моди, і ведуча добре знає про це.  На Нелі – стильний джинсовий комбінезон із металевими ґудзиками, нашитими кишенями та класичними стрілками на брюках. Злагоджений дует із комбінезоном створила сорочка в широку рожеву смугу.

Ще одним джинсовим рішенням стала повсякденна міді-сукня на блискавці, підперезана поясом. Фасон вбрання нагадує пальто, що додає йому незвичності. Доповнила образ ведуча синіми замшевими туфлями-човниками.

Фото: @snidanok

Завершимо добірку класичною елегантною сукнею насиченого червоного кольору. Сама Неля говорить, що такий образ – бездоганний варіант для того, щоб відчути себе королевою. До того ж інколи так кортить побути тією самою lady in red.

Фото: @nelya_shovkoplyas

Дізнайся також історію схуднення Нелі Шовкопляс у відео:

Читай також інші матеріали про Нелю Шовкопляс:

  1. Шовкопляс зачарувала сукнею, яка стане незамінною для жінок плас-сайз
  2. Неля Шовкопляс вразила образом у міні-сукні (фото)
  3. Неля Шовкопляс зізналася, скільки кілограмів втратила за три місяці
Новини по темі