5 мільйонів гривень для поранених бійців з "Азовсталі" зібрали KALUSH ORCHESTRA у День Незалежності: подробиці у «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
KALUSH ORCHESTRA у День Незалежності зібрали 5 мільйонів гривень для поранених бійців з "Азовсталі": подробиці у «Сніданку з 1+1»
Instagram/kalush.official

Гурт KALUSH ORCHESTRA зібрав 5 мільйонів гривень за 1 добу для допомоги пораненим бійцям з "Азовсталі".

Поділитися:

Переможці Євробачення 2022, гурт KALUSH ORCHESTRA на День Незалежності України за 1 добу зібрав 5 мільйонів гривень. Зібрані кошти гурт обіцяє використати для допомоги пораненим бійцям з "Азовсталі". Подробиці розповів учасник KALUSH ORCHESTRA КилимMan на включенні зі "Сніданком з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: LEGO випустили лімітовану колекцію фігурок захисників "Азовсталі"

24 серпня, у День незалежності України, KALUSH ORCHESTRA провели благодійний збір: збирали по 24 гривні впродовж 24 годин на допомоги пораненим бійцям з "Азовсталі". Звісно, внески були різні, і деякі набагато більші, ніж 24 гривні, розповідає КилимMan. Також учасник гурту зазначає:

"Це було дуже цікаво, ми вірили у магію чисел: 24 години, 24 гривні, 24 серпня. І магія сталася!"

КилимMan висловився і щодо Євробачення та того факту, що конкурс у 2023 році буде проходити не в Україні, а у Великій Британії:

"Ми щасливі, що завдяки перемозі у Євробаченні наразі ми маємо можливість бути голосом України у світі. Є трохи смутку, що Євробачення 2023 не буде проходити в Україні, але в першу чергу ми маємо розуміти, що найвища цінність – це безпека та життя людей. Я впевнений, що Євробачення у Великій Британії буде максимально в українському колориті. Дякую британцям за підтримку!"

Новини по темі