Хто переможе на "Євробаченні 2022": букмекери оновили прогнози

Хто переможе на "Євробаченні 2022": букмекери оновили прогнози

Як змінилася таблиця ставок на перемогу у головному пісенному конкурсі Європи?

Поділитися:

Вже сьогодні 14 травня у Турині відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурса "Євробачення 2022". На цьому тижні стало ясно, які країни пройшли у фінал конкурсу після змагань у півфіналах. Український гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania" виборов це право у першому півфіналі. 

Ще до півфіналу букмекери прогнозували впевнену перемогу українцям з відривом в більше, ніж 40%. Після виступів всіх країн таблиця прогнозів оновилась. Запальний виступ Kalush Orchestra у першому півфіналі, коли весь зал аплодував стоячи в такт музиці, значно покращив шанси на перемогу — тепер букмекери дають 60% на те, що перемога на Євробаченні втретє буде за Україною!

Найближчим конкурентом став британський співак Сем Райдер. Його імовірність перемогти у конкурсі оціюють в 11%. Дивіться виступ Сема у другому півфіналі:

Раніше букмекери ставили на другу сходину італійський дует Mahmood і BLANCO, проте після півфінального виступу вони опустилися на 4 місце слідом за шведською конкурсанткою Корнелією. Першу п'ятірку імовірних переможців за прогнозами букмекерів закриває іспанка Шанель з танцювальним хітом «Slo Mo».

Нагадаємо, що у фіналі Kalush Orchestra виступить під 12 номером. Коментуватиме виступи конкурсантів на "Євробаченні 2022" ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, який вже висловив свою думку про те, чи зможе Україна прийняти конкурс в наступному році, якщо Kalush Orchestra посяде сьогодні перше місце за результатами глядацього голосування і голосування жюрі. До речі, українці, що перебувають за кордоном, теж можуть проголосувати за гурт — читайте, як голосувати за Kalush Orchestra закордоном

Новини по темі