5 порад для модниць, як обрати ідеальний тренч

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Модний експерт Андре Тан поділився секретами вибору стильного плаща.

Поділитися:

Жіночий класичний тренч б'є усі модні рекорди навесні 2018-го. Цьогоріч тренч модно носити у тандемі як з джинсами та ugly snickers, так і з легкими спідницями та сукнями. Модний експерт Андре Тан детально розповів, як обрати свій варіант ідеального тренчу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як оновити гардероб з мінімальними витратами

1. Обираючи тренч, варто звертати увагу на колір та фасон. Кожна жінка може підібрати для себе тренч. Модний експерт Андре Тан стверджує, що тренч пасує усім.

Тренч можна поєднувати як із спортивним одягом, так і з вечірньою сукнею. Це базова річ вашого гардеробу.

Першою жінка, яка одягла тренч, стала Марлен Дітріх. Після того, як плащ почали носити Одрі Хепберн та Софі Лорен, не залишилося більше сумнівів, що тренч - це стильно та зручно. Сьогодні полюбляє носити тренч герцогиня Кейт Міддлтон.

2. Надавайте перевагу класичному фасону тренчу. Класичний фасон тренчу включає шість основних елементів. Він повинен мати 10 гудзиків, еполети, високий комір, ремінь з пряжкою, глибокі кишені та манжети із застібкою. 

Ремінь не варто застібати на пряжку. Вона являється елементом декору. Достатньо просто елегантно зав’язати пояс, і ви матимете стильний вигляд. 

3. Купуйте тренчі нюдових відтінків. Сірий, беж, світло-коричневий - саме ці кольори вважаються найкращими варіантами для сезону весни 2018-го. 

4. Короткий тренч краще поєднувати із брюками. Короткий плащ найбільше пасує жінкам невисокого зросту. Крім того, це ідеальний варіант для жінок, які водять авто. 

5. Довгий плащ пасує високим та струнким жінкам. Довгий тренч краще носити у розстебнутому вигляді. Можна також підтягнути манжети, і ви матимете свіжий та невимушений вигляд. 

Прислухайтеся до порад модного експерта і залишайтеся стильними. Нехай ваш весняний образ буде легким та комфортним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни


 

Новини по темі