Чим відрізняються тональні креми і який обрати

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Косметолог Ірина Медвєдєва розповіла, який тональний крем зробить ваше обличчя ідеальним

Поділитися:

Різноманітність тональних кремів на прилавках магазинів вражає. BB, CC, DD - засоби для догляду за обличчям мають вражаючий ефект та підходять для різних типів шкіри. Вони відрізняються за текстурою, кольором та властивостями. Як обрати оптимальний варіант для себе - розповіла експерт Ірина Медвєдєва.3 ранкові ритуали, що здатні подовжити ваше життя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради візажиста: Як обирати тональні засоби (ВІДЕО)

Використання спеціальних тональних основ забезпечить зменшення недоліків. Креми із латинськими літерами мають лікувальні властивості. Наносячи на шкіру обличчя тональний крем, можна не хвилюватися про шкідливий вплив. Більше того, якщо у вас є висипи, BB-крем допоможе зменшити їх кількість.

На відміну від інших тональних основ, ці креми проникають глибоко у пори шкіри і дозволяють їй дихати.

Догляд за шкірою обличчя повинен бути повноцінним. BB, CC, DD-креми не замінюють комплекс засобів для догляду за шкірою обличчя. Наносити будь-який вид тонального крему слід після виконання процедур для правильного догляду за шкірою обличчя:

- очищення шкіри

- нанесення зволожуючого крему (зачекати 10 хв.)

- тонування шкіри за допомогою кремів.

- зняття тональної основи в кінці дня.

ВВ-крем забезпечує вирівнювання та живлення шкіри, лікування недоліків. ВВ-крем - це багатокомпонентна тональна основа середньої густини. Вона має лікувальні властивості, сонцезахисну та протизапальну дії, а також дозволяє шкірі дихати.

ВВ-крем має особливість - за допомогою нього ви можете створити ефект «порцелянового обличчя».

Візажисти радять наносити ВВ-крем руками, адже таким чином, він добре розігрівається. Ніжними масажними рухами наносьте крем на усю поверхню шкіри обличчя. Після нанесення обличчя виглядає свіжим та зволоженим без «ефекту маски».

З CC-кремом шкіра обличчя стає шовковистою. CC-крем має легку текстуру. Він ніжний і лягає на поверхню обличчя, наче тонка вуаль. Його призначення - трішки вирівняти поверхню шкіри обличчя і забезпечити приємний колір.

CC-крем підходить для жінок, що люблять легку тональну основу, яка добре зволожує обличчя і забезпечує рівний тон.

DD-крем дарує молодість та максимальний захист шкіри від зовнішніх подразників. DD-крем має найлегшу основу. Він захищає шкіру від забрудненості повітря у великому місті, а також смогу. Крім того, цей вид тональної основи являється чудовим профілактичним засобом.

Прислухайтесь до порад експерта і залишайтеся чарівними. За допомогою правильного догляду шкіра залишатиметься зволоженою та красивою у холодну пору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашня косметика: Як доглядати за обличчям без зайвих витрат

Новини по темі