3 ранкові ритуали, що здатні подовжити ваше життя

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнайтеся, що потрібно робити з самого ранку, щоб тримати організм в тонусі

Поділитися:

Легко та просто - британські вчені завіряють, що існують дієві способи, які допомагають почувати себе повними життєвої енергії щодня. Виконуйте корисні ранкові ритуали і залишайтеся здоровими.5 надсмачних рецептів солодощів без цукру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 вправ, щоб зробити руки ідеальними

1. Холодний душ. За словами експертів холодний душ стимулює не лише тіло, а й внутрішні органи. Якщо ви полюбляєте контрасний душ, то повинні знати, що така процедура допоможе спалити більше жирів.

2. Режим сну. Для нормального функціонування організму важливо навчитися не змінювати свій режим сну. Якщо ви звикли спати 7-8 годин у будні, то й у вихідні треба спати стільки ж саме годин. Таким чином, організм звикає до такого ритму, а це прямий шлях до стабільного обміну речовин.

3. Правильний сніданок. Пропускати сніданок Сніданок нашвидкуруч: 5 рецептів, з якими впорається кожна господиняне можна у жодному разі. Важливим продуктом харчування, який повинен бути на вашому ранковому столі, є яйця. Досі точаться суперечки щодо того кому, коли і в якій кількості можна їсти яєць.

Одне варене яйце на день забезпечить організм необхідною кількістю фолієвої кислоти, яка необхідна для підтримки здоров’я серця, - запевняють британські вчені.

Крім того, іспанські вчені провели нове дослідження, у якому з’ясували, що кава 10 найкращих ресторанів Львова, до яких хочеться повернутисявранці - це не небезпечно та навіть, у певній мірі, корисно для вашого здоров’я. Випивайте не більше 3-4 чашки на день і почуватиметеся чудово.

Пам’ятайте, що звичка виконувати корисні ранкові ритуали позитивно впливатимуть на здоров’я та подарують заряд бадьорості на весь день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кава: користь і шкода (відео)

Новини по темі