«Або переконаю виїхати, або ж просто посаджу в автівку та вивезу»: у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Арсен Мірзоян розповів про життя мами у Запоріжжі та перший виступ на площі у звільненому Херсоні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У Сніданку з 1+1 на ТЕТ Арсен Мірзоян розповів про життя мами у Запоріжжі та перший виступ на площі у звільненому Херсоні

Арсен Мірзоян також зізнався, як ця поїздка надихнула його на створення нової пісні.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. У такий важливий для країни час проєкт залишається точкою опори кожного українця та відтепер виходить на одну годину довше: у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПереможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка показала татуювання на честь Тараса Шевченка в "Сніданку з 1+1"

До студії «Сніданку з 1+1» на ТЕТ ексклюзивно долучився український співак Арсен Мірзоян, який одним з перших потрапив до звільненого Херсона та розповів, як ця поїздка надихнула його на створення нової пісні.

Мірзоян є тим артистом, який підтримує Збройні Сили України з початком російської агресії у 2014 році. Говорить, що весь час на зв’язку з нашими військовими. Окрім того, співак підтримує захисників, займаючись разом спортивними тренуваннями навіть на відстані.

«Я постійно хлопцям відправляю свої тренування, фотографії, відео. Вони також надсилають у відповідь. Наприклад, форсують Дніпро, кажуть, що дуже холодно. Своєю чергою я йду за компанію з ними купаюсь», - поділився Мірзоян.

Також співак розповів про нещодавній забіг у бронежилетах на підтримку полку «Азов». За його словами, на жаль, будь-яка інформація про «Азов» у соцмережах баниться, тому події була вигадана назва Spartan 4308. Подібний забіг відбувся в Україні вперше.

«Зробити його офіційним було дуже складно. Проте Spartan Race – це міжнародні змагання і Європа дала згоду. Ми отримали медалі, дозвіл на стрічки. Для нас це важливо, оскільки на світовій арені ми маємо показати, що полк «Азов» - це офіційний підрозділ Збройних Сил України. І всупереч всім наративам російської пропаганди, ми маємо розставляти усі крапки над «і» і показати, хто насправді є терористичною федерацією», - прокоментував Мірзоян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩо покласти в аптечку на зиму: список ліків від застуди, ГРВІ та ковіду (рекомендації фахівців)

Ведучі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Руслан Сенічкін та Людмила Барбір акцентували, що протягом війни в Україні Арсен Мірзоян долучився та допоміг зібрати кошти на понад 1000 авто для українських захисників. Окрім того, співак став одним з перших, хто потрапив до звільненого Херсона та заспівав для місцевих жителів та головній площі міста. Говорить, що за день до цього після передачі автівки та речей хлопцям з військової розвідки, команда опинилась в Миколаєві та отримала позитивні новини.

«Хлопці сказали, щоб ми трішки почекали, вони звільняють Херсон. Кореспондент BBC підійшов до мого товариша з питанням: «Що ви відчуваєте?», той відповів: «Друже, давай я відповім тобі завтра на це питання». Тому неможливо передати перші емоції. Дорогою назад, коли ми вже заїжджали до Києва, я написав пісню, це виважений діалог із самим з собою, що я побачив, що я відчув… Коли ми пізно вночі їздили десь по селам, люди просто вчіплялись у військових, зі сльозами говорили: «Хлопці, не йдуть більше нікуди, обіцяйте, що ви нас не залишите». Таке було вперше», - відверто розповів співак.

Рідне місто Мірзояна – Запоріжжя обстрілюється окупантами майже щодня. Як розповів співак у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ, там залишається його мама, яка відмовляється покидати місто. І додає: «Зараз буду їхати туди, намагатимусь облаштувати їй побут. Або переконаю виїхати, або ж просто посаджу в автівку та вивезу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩоб пережити відсутність світла, тепла і води: 10 необхідних речей на екстрений випадок

Наразі співак дає багато концертів на підтримку ЗСУ і ексклюзивно поділився, що сьогодні їде до Острозької академії, де навчався Валерій Залужний для запровадження спеціальної стипендії імені Головнокомандувача ЗСУ.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі