«Ми ховались, де можна було: під водою, в підвалах»: у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ показали, як до Києва прибув переповнений потяг з пасажирами із деокупованого Херсона

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
 У Сніданку з 1+1 на ТЕТ показали, як до Києва прибув переповнений потяг з пасажирами із деокупованого Херсона (відео)

Кореспонденту Антону Пшеничному прямо з місця подій вдалось поспілкуватись з пасажирами, які, провівши місяці в російській окупації, прибули до столиці.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. У такий важливий для країни час проєкт залишається точкою опори кожного українця та відтепер виходить на одну годину довше: у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб пережити відсутність світла, тепла і води: 10 необхідних речей на екстрений випадок

Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ відбулось включення з центрального київського вокзалу, куди прибув потяг з деокупованого Херсона. Кореспонденту Антону Пшеничному прямо з місця подій вдалось поспілкуватись з пасажирами, які, провівши місяці в російській окупації, прибули до столиці.

Як раніше повідомляли журналісти, перший потяг з деокупованого Херсона, який прибув 20 листопада, був порожнім, на момент приїзду у нього знаходилось близько 50 пасажирів. Проте другий потяг, який носить назви «До перемоги», був переповнений.

«Вчора ми зв’язувались з представником пресслужби, який розповів, що через величезний попит на цей потяг екстрено вони шукали додаткові вагони, щоб усі охочі змогли приїхати до Києва з Херсона. Було додано три вагони», - прокоментував кореспондент Пшеничний.

Окрім того, «Сніданку з 1+1» на ТЕТ вдалось ексклюзивно поспілкуватись з херсонцями, які вперше після деокупації прибули до Києва. Говорять: не віриться, що добрались, і раді тому, що живі та здорові.

«До Києва прибули з чудовим настроєм. Ця тиша навіть трохи давить на вуха. Потяг чудовий, теплий та затишний, обслуговування гарне. Ми весь час були в Херсоні під час окупації.  Було складно, боролись зі своїми страхами, але витримали. Росіяни кошмарили щодня, як на голках. Ми ховались, де можна було: під водою, в підвалах та деінде. Наших захисників зустрічали зі словами «Слава Україні» та сльозами на очах», - прокоментували херсонці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛюдмила Барбір і Руслан Сенічкін приготували плов з дітьми-переселенцями та дітьми військових: рецепт

Зі свого боку провідник прокоментував, що минулі два рейси, які були з Херсона та до нього, були з повними вагонами пасажирів.

Нагадуємо, щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі