Переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка показала татуювання на честь Тараса Шевченка в "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Марія Квітка зробила татуювання на честь Тараса Шевченка: фото

Виконавиця обожнює видатного українського поета і вважає його своїм батьком.

Поділитися:

У неділю, 20 листопада, о 19:00 на станції метро Майдан Незалежності у прямому ефірі відбувся суперфінал наймасштабнішого вокального проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення росії та відновлена за ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли. Переможницею "Голосу країни-12" стала виконавиця Марія Квітка. У "Сніданку з 1+1" дівчина розповіла про відчуття після перемоги та показала особливе татуювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

"Я дуже сильно люблю Тараса Григоровича і вважаю його своїм справжнім батьком. Я з дитинства захоплююся його творчістю. В мене завжди з собою є Кобзар. Я обожнюю перечитувати його, а зараз особливо... Там є мільярди відповідей на всі наші сьогоднішні питання, які нас турбують. Він дає мені сили, тому він тепер завжди зі мною", — поділилася Марія. 

Марія Квітка про татуювання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисниця Азовсталі "Пташка" заспівала у фіналі "Голосу країни-12" (відео)

Також Марія Квітка розповіла, як почувається після перемоги на "Голосі країни-12". Дівчина могла вилетіти із проєкту, але команда "Другого шансу" народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької врятувала її в останній момент, завдяки чому вона змогла поборотися за перемогу в суперфіналі.

"Я, честно кажучи, була в шоці. Я не могла повірити, поки пан Андрій не вийшов на сцену. Я взагалі не розуміла, що відбувається. Це фантастично насправді. І те, як підтримував мене зал, і те, який відгук я бачила в очах людей, — це незабутні моменти. Я думаю, що буду пам'ятати це все життя". 

Нагадаємо, під час прямого ефіру в першому етапі "Голосу країни-12" Марія виконала пісню "Птах", а в другому — "Реве та стогне".

Новини по темі