Алла Мазур розповіла про 13-річного сина-підлітка: «Зараз непростий період дорослішання»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як Алла Мазур бореться з підлітковою сепарацією сина

Попри низку нагород, рекордні 8 премій "Телетріумф", 2 ордени Княгині Ольги та статус найвпливовішої в країні жінки, своїм найбільшим досягненням телеведуча Алла Мазур вважає свою сім'ю та родинне коло.

Поділитися:

У свій день народження Алла Мазур завітала у програму «Сніданок з 1+1» та розказала про підлітковий вік свого сина Тьоми. Як кажуть педагоги, 13 років — це час підліткової сепарації.

Підліткова сепарація — це усвідомлення власного "я" та початок відділення від батьків. 

Він дуже любить висловлювати власну позицію. Мені дуже цікаво почути його міркування про життя. Ми часто про щось сперечаємося. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур у свій день народження показала фотографії з сімейного архіву: "Це мій перший день народження без мами"

Також Алла показала світлини свого сина Артема – ще коли він був зовсім маленьким: на відпочинку у Болгарії, його перше причастя, на 1 вересня син-першокласник разом з дідусем та бабусею у вишиванках. А потім – минулорічні, де син займається стрибками на трюковому самокаті. Цей вид спорту і донині його головне захоплення. Зараз Артем, як і більшість підлітків, відмовляється фотографуватися, але телеведуча спокійно сприймає таке бажання сина.

Я поважаю його власну позицію і, як мені пояснили спеціалісти, цей період сепарації дітям необхідно пройти. І дуже добре, коли вони проходять його вчасно. 

Алла Мазур розказала про підлітковий вік свого сина

Алла Мазур додала, що дуже важливо розуміти дітей в підлітковому віці. Цей період непростий для батьків, але завжди варто підтримувати своїх дітей та допомагати їм у формуванні особистості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур провела вебінар на підтримку онкопацієнтів: що відчуває людина, коли дізнається про діагноз, як підтримати себе і близьких та чи варто розповідати рідним про хворобу

Дивіться відео сюжет про те, як Алла Мазур у свій день народження завітала до студії «Сніданок з 1+1» та розказала про свою маму та сімейне коло:

Новини по темі