Алла Мазур у свій день народження показала фотографії з сімейного архіву: "Це мій перший день народження без мами"

ТСН. Тиждень
Алла Мазур святкує день народження і показує фотографії з сімейного архіву

Ведуча, яка за життя стала легендою українського телебачення, сьогодні святкує свій день народження у ефірі "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Алла Мазур, донька медиків із Хмельниччини — одна із найтитулованіших журналісток країни і, безумовно, одна із найулюбленіших телеведучих українського глядача. Сьогодні Аллі Мазур, незмінній ведучій "ТСН. Тиждень", виповнюється 56 років. Своїм найбільшим досягнення телеведуча вважає свою сім’ю та родинне коло.

Алла Мазур фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАлла Мазур провела вебінар на підтримку онкопацієнтів: що відчуває людина, коли дізнається про діагноз, як підтримати себе і близьких та чи варто розповідати рідним про хворобу

З нагоди свого дня народження Алла Мазур завітала у студію "Сніданку з 1+1" та показала фотографії з сімейного архіву. 

День народження. Рік пролетів як стріла. Подарував любов і ніжність. Перевідкриття себе — і відкриття для себе. І гостре, до мурашок по шкірі, відчуття: яким безцінним даром є сім'я, родинне коло. Не люблю підбивати підсумки: завжди цікавіше дивитися вперед.

Телеведуча не втомлюється наголошувати на важливості ранньої діагностики, яка врятувала і її життя. Саме про це відразу і сказала у ефірі, зазначивши, що планує щороку у свій день народження акцентувати увагу на тому, що рання діагностика працює і допомагає долати складні хвороби.

Я дуже вдячна тим, хто підтримував мене цілий рік. Вдячна тим, хто турбується і запитує. Я доповідаю: все добре, сили відновлюються, здоров’я повертається. Я рада, що мої заклики щодо ранньої діагностики працюють і багато моїх знайомих вже зробити собі такий подарунок на день народження, як повне обстеження і щасливо зустріли свій новий рік, знаючи, що все окей.

Алла також підкреслила, як вдячна небадуйжим за теплі слова:

Мене дуже гріла протягом року підтримка людей, які підходили просто на вулиці і казали, що вони переживали і дуже втішені, що все добре. Це зворушливо до сліз.

Єгор Гордєєв, ведучий "Сніданку з 1+1", підкреслив, що Алла Мазур для багатьох стала рольовою моделлю і надихає на боротьбу та сміливість бути відвертим. Проте Єгор також зазначив, що цьогоріч Алла могла і не прийти до студії.

Алла Мазур 1+1

"Так, справді, я довго збирала себе до купи… бо це мій перший день народження без мами. Мама моя пішла на небо 2 місяці тому, і мені досі важко про це говорити. Я не писала про це в соцмережах, не говорила про це публічно, можливо, тому, що я досі не можу впустити цю думку, що її не має. Весь час здається, що вона десь поїхала в санаторій і скоро повернеться. Я відчуваю її присутність, розмовляю з нею, раджуся. Я стараюсь робити, щоб все в родині було добре, бо вона завжди переживала за всіх нас. Сьогодні в день народження я хочу подякувати мамочці. За те, що вона вклала в мене, за те, що дала життя мені, за любов до батька, за любов, яка панувала в нашій сім’ї".

Телеведуча в соцмережах зізналася, що скористалася нагодою "перебрати сімейні фото і пірнути у спогади".

Один кадр, дорогий моєму серцю — бачите зараз. Ми з мамою: моїм найбільшим другом, моїм двигунчиком і натхненником, моїм ангелом-охоронцем. Тепер Небесним.

мазур мама фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАлла Мазур: 10 фактів про телезірку, які відкриють її по-новому

Алла закликала цінувати миті з рідними, фотографуватися та берегти ці кадрі, які завжди будуть гріти душу теплими спогадами. 

Алла Мазур фото сім'я

Роздивляючись фото у студії, телеведуча підкреслила: "Я тішуся, що вдалося маму повозити по світу, показати море".

Алла Мазур фото мама

Також телеведуча прокоментувала чутки про те, що нібито приховує свого молодшого брата Олександра:

Чомусь є чутки, що я приховую брата. Насправді, ми всі дуже скромна сім’я і батьки не хотіли, щоб я багато розповідала.

алла мазур брат фото

В свій день народження Алла, згадуючи свою маму, закликала допомогти мамі Захарчика, яка в скрутному становищі.

Втрачати маму завжди важко, в будь-якому віці, яким би ти дорослим не був. Давайте разом допоможемо врятувати маму 4-річного Захарчика, Оксану Лисенко. У них попереду ще має бути стільки світлих моментів, а у Оксани складна історія, вона пережила вже четверту стадію раку, кілька операцій, 7 важких «хімій» і сталося диво – шанс на одужання з’явився. Зараз потрібна лікувальна терапія: кожні два місяці необхідні ліки на 165 тис. грн. Це непідйомна сума для родини.

Реквізити для допомоги:

Монобанк
5375414124371179
Лисенко Оксана Петрівна

Приватбанк
4149499381687944
Лисенко Олександр Вікторович (чоловік Оксани).

Новини по темі