Як правильно обирати та зберігати борошно (дізнавався Костя Грубич у "Сніданку з 1+1")

Сніданок з 1+1
07:00
Будні
Як правильно обирати та зберігати борошно (поради у Сніданку з 1+1)

Костя Грубич розпитав у експерта, як краще зберігати борошно і як його правильно обрати.

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з 1+1" Костя Грубич дізнавався, як наші предки мололи та зберігали зерно, а також розпитав, як правильно обирати борошно у магазині та як краще його зберігати у квартирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно зберігати продуктові запаси (поради у Сніданку з 1+1)

У минулому наші предки зберігали борошно у льняних торбах, які попередньо вимочували у соляному розчині. Зараз же краще за все зберігати борошно у скляній тарі, тому що скло нейтральне.

Обираючи борошно у магазині, потрібно дивитись:

  • щоб борошно мало білий колір
  • щоб не було грудочок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк зберігати м’ясо, яйця, молочну продукцію, зелень, овочі та фрукти у спеку: поради від Наталії Самойленко

Як краще зберігати борошно вдома

можна додати зубчик часнику до скляної банки з борошном

додати трави: чебрець, полин

Також, до борошна радять використовувати лише дерев'яні предмети:

якщо це качалка — то обов'язково дерев'яна, 

якщо це совок чи ложка — теж дерев'яна.

Дивіться, як обирати та зберігати борошно:

 

Зіркові новини

Всі відео

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю