Як правильно обирати та зберігати борошно (дізнавався Костя Грубич у "Сніданку з 1+1")
Костя Грубич розпитав у експерта, як краще зберігати борошно і як його правильно обрати.
Ведучий "Сніданку з 1+1" Костя Грубич дізнавався, як наші предки мололи та зберігали зерно, а також розпитав, як правильно обирати борошно у магазині та як краще його зберігати у квартирі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно зберігати продуктові запаси (поради у Сніданку з 1+1)
У минулому наші предки зберігали борошно у льняних торбах, які попередньо вимочували у соляному розчині. Зараз же краще за все зберігати борошно у скляній тарі, тому що скло нейтральне.
Обираючи борошно у магазині, потрібно дивитись:
- щоб борошно мало білий колір
- щоб не було грудочок
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберігати м’ясо, яйця, молочну продукцію, зелень, овочі та фрукти у спеку: поради від Наталії Самойленко
Як краще зберігати борошно вдома
►можна додати зубчик часнику до скляної банки з борошном
►додати трави: чебрець, полин
Також, до борошна радять використовувати лише дерев'яні предмети:
►якщо це качалка — то обов'язково дерев'яна,
►якщо це совок чи ложка — теж дерев'яна.
Дивіться, як обирати та зберігати борошно: