Як приготувати гарбузові оладки: оригінальний рецепт від "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Тиждень гарбузових сніданків на "Сніданку з 1+1" розпочинається!

Поділитися:

В студії "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс готували гарбузові оладки, яким дали назву "оладки до кожної хатки". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко приготувати штрудель: рецепт солодкого та солоного «лінивого» штруделя від Руслана Сенічкіна (відео)

З гарбуза можна робити що завгодно. Він є недооціненим: він дешевий та нейтральний. З нього можна робити як десерти, так і перші й другі страви, додавати будь-які спеції. Сьогодні на кухні програми ведучі готують саме оладки. 

Інгредієнти "оладків до кожної хатки":

  • 2 шт. яблука
  • 2 шт. яйце
  • 150 мл кефір
  • 150 г борошно
  • 5 ст. л. цукор
  • 1/2 ч. л. кефір
  • 1 ч. л. соди та олії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати солоний кекс із сиром та солодким перцем (готує Неля Шовкопляс)

Етапи приготування гарбузових оладків:

  1. Гарбуз попередньо запікаєте протягом 10 хвилин, щоб він став м'якенький. Молоко або кефір слід підігріти.
  2. Далі збиваєте все це занурювальним блендером. 
  3. Висипаєте всю масу в борошно, в яке попередньо слід додати яйця, розпушувач та спеції.
  4. Потім можна або теж пройтись блендером, або ретельно перемішати. Суміш повинна бути не занадто густою та не занадто рідкою. Якщо раптом побачили, що додали трохи більше молока або кефіру, ніж повинні були, додайте борошна.
  5. На пательню виливаєте трохи олії та смажите оладки. Смачного!

Дивіться, які незвичні і вражаючі страви можна приготувати з гарбуза:

 

Зіркові новини

Всі відео

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю