Як зробити ідеальний ранковий макіяж за 15 хвилин

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

5 простих кроків чарівного мейку.

Поділитися:

Здебільшого жінкам бракує часу на спокійні ранкові збори. Але ж так хочеться мати ідеальний вигляд! У студії Сніданку з 1+1 провідний візажист Ірина Шевчук розповіла про тенденції літнього макіяжу та як зробити мейкап всього лише за 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 модних трендів макіяжу весни 2018

1. Перед макіяжем потрібно нанести зволожувальний крем.

«У літню пору року важливо користуватися зволожувальним кремом із захисним фактором. Жінкам, шкіра яких схильна до пігментації, рекомендую використовувати креми з фактором захисту 50%, а то й 100%. Решті – креми із фактором захисту 15-30%», — пояснила візажист.  

2. Якщо немає потреби використовувати тональний крем, тоді влітку можна обмежитися пудрою або взагалі нічого не наносити.

Улітку рекомендую використовувати легкі, зволожувальні ВВ-креми, — порадила експерт.

3. Опісля можна скористатися тінями.

Цього сезону модні перламутрові тіні. Рекомендую використовувати легкі розсипчасті, адже вони дають легкий блиск і їх легко нанести на шкіру, — зазначила Ірина Шевчук.

Також візажист підкреслила, що цього сезону до трендів макіяжу увійшли стрілки. При цьому актуально робити кінчик стрілочки кольоровим.

4. Улітку можна сміливо користуватися хайлатером. Наприклад, нанести його на зону над вустами, під бровами та на вилиці.

5. Фінальний акорд – нюдовий блиск або помада.

«У моді знову блискучі, вологі вуста. Варто пройтися пензликом із пудрою чи тональним кремом уздовж контуру губ. У такому разі коли ви нанесете блиск, він добре триматиметься», — порадила візажист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний макіяж губ весна-літо 2018

Новини по темі