Пікантна свинина з сиром та грибами: Рецепти Руслана СенічкінаУ програмі «Сніданок з 1+1» кулінарний блогер та експерт з вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився рецептом ароматного печеного перцю з оригінальною начинкою.

Існує безліч варіантів, як приготувати страву з перцю. Проте одним із найпопулярніших є запечений з м’ясною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оригінально посмажити яйця

Едуард Насиров пропонує приготувати перець з сиром фета та картоплею. Така страва ідеально підійде, якщо до вас неочікувано прийшли гості, адже не потребує особливих інгредієнтів і може бути як ситним сніданком, так і вишуканою вечерею.

ПЕРЕЦЬ З НАЧИНКОЮ: ІНГРЕДІЄНТИ

Перець болгарський – 2 шт.

Картопля – 300 г.

Сир фета – 100 г.

Оливкова олія – 50 мл.

Часник – 1 зубчик

Оливки – 100 г.

Соняшникові зернята – 50 г.

Цедра 1 лимону

Соус «Песто» – 3 ст.л.

Зелень, перець чилі, спеції за смаком

Читайте також: Як підвищити імунітет і позбутися стресу за допомогою перцю чилі

ПЕРЕЦЬ З НАЧИНКОЮ: ПРИГОТУВАННЯ

1. Зварити картоплю зі шкіркою до готовності

2. Перець розрізати навпіл, видалити серединку з насінням.

Коли обираєте перець, звертайте увагу на шкірку. Вона має бути гладенька, без пошкоджень, - наголошує кулінар.

3. Оливки нашаткувати дрібними кільцями.

4. Картоплю та сир нарізати кубиками.

Сир можна обирати будь-який за смаком. Наприклад, бринзу чи інший твердий сир, - каже Едуард Насиров.

5. Картоплю, сир та оливки викласти в одну миску та перемішати.

6. Цедру лимона натерти на терці і додати до суміші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лимонно-імбирні сирники від Едуарда Насирова

7. Туди ж додати кілька ложок соусу та спеції за смаком. Усе ретельно перемішати.

8. Наповнити половинки перцю начинкою.

9. Начинені перчинки викласти у форму для запікання, зверху посипати соняшниковим насінням і поставити в духовку при температурі 220 градусів на півгодини.

10. Готову страву прикрасити зеленню.

Нагадаємо, нещодавно Едуард Насиров поділився рецептом смачної закуски із запечених грибів із сиром.