Рецепт ароматного перцю із картоплею і сиром фета

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Читайте, як приготувати печений перець з начинкою за рецептом кулінарного блогера.

Поділитися:

Пікантна свинина з сиром та грибами: Рецепти Руслана СенічкінаУ програмі «Сніданок з 1+1» кулінарний блогер та експерт з вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився рецептом ароматного печеного перцю з оригінальною начинкою.

Існує безліч варіантів, як приготувати страву з перцю. Проте одним із найпопулярніших є запечений з м’ясною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оригінально посмажити яйця

Едуард Насиров пропонує приготувати перець з сиром фета та картоплею. Така страва ідеально підійде, якщо до вас неочікувано прийшли гості, адже не потребує особливих інгредієнтів і може бути як ситним сніданком, так і вишуканою вечерею.

ПЕРЕЦЬ З НАЧИНКОЮ: ІНГРЕДІЄНТИ

Перець болгарський – 2 шт.

Картопля – 300 г.

Сир фета – 100 г.

Оливкова олія – 50 мл.

Часник – 1 зубчик

Оливки – 100 г.

Соняшникові зернята – 50 г.

Цедра 1 лимону

Соус «Песто» – 3 ст.л.

Зелень, перець чилі, спеції за смаком

Читайте також: Як підвищити імунітет і позбутися стресу за допомогою перцю чилі

ПЕРЕЦЬ З НАЧИНКОЮ: ПРИГОТУВАННЯ

1. Зварити картоплю зі шкіркою до готовності

2. Перець розрізати навпіл, видалити серединку з насінням.

Коли обираєте перець, звертайте увагу на шкірку. Вона має бути гладенька, без пошкоджень, - наголошує кулінар.

3. Оливки нашаткувати дрібними кільцями.

4. Картоплю та сир нарізати кубиками.

Сир можна обирати будь-який за смаком. Наприклад, бринзу чи інший твердий сир, - каже Едуард Насиров.

5. Картоплю, сир та оливки викласти в одну миску та перемішати.

6. Цедру лимона натерти на терці і додати до суміші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лимонно-імбирні сирники від Едуарда Насирова

7. Туди ж додати кілька ложок соусу та спеції за смаком. Усе ретельно перемішати.

8. Наповнити половинки перцю начинкою.

9. Начинені перчинки викласти у форму для запікання, зверху посипати соняшниковим насінням і поставити в духовку при температурі 220 градусів на півгодини.

10. Готову страву прикрасити зеленню.

Нагадаємо, нещодавно Едуард Насиров поділився рецептом смачної закуски із запечених грибів із сиром.

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю