"Була на кастингу остання": Єгор Гордєєв пригадав, як Неля Шовкопляс потрапила в "Сніданок з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв пригадав перше знайомство з Нелею Шовкопляс

Єгор Гордєєв пригадав історію знайомства зі своєю співведучою Нелею Шовкопляс

Поділитися:

Ведучі ранкового проєкту "Сніданок з 1+1", який щодня виходить з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін, з нагоди 27-річчя програми дали відверте ексклюзивне інтерв’ю для Youtube-каналу Аліни Доротюк, в якому розповіли про свій шлях на ТБ, особисте життя та плани на майбутнє.

Так, Єгор Гордєєв у розмові з Доротюк згадав, як познайомився зі своєю співведучою Нелею Шовкопляс та чи одразу в них склалися гарні стосунки. Ведучий пригадав, як після великої кількості трактів (кастинг під конкретний проєкт — прим. ред.) вже був дуже втомлений і хотілося знайти ту саму людину.

"Я пам'ятаю це дуже добре. Пам'ятаю, коли ми сиділи, і вже на підмогу прийшли Руслан і Люда, бо я фізично виснажений, прошу: дайте мені води хоча б. На трактах з ранку до ночі. І Неля приходить, я не пам'ятаю, що вона розповідала, але ми просто до сліз сміялися", — пригадав ведучий.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Також Гордєєв розповів, що тоді на кастинг приходило дуже багато відомих зірок, а Неля була останньою в списку. Проте, як зазначив Єгор, для проєкту не було пріоритетним знайти саме зіркову ведучу, тому що перш за все "Сніданок з 1+1" — це про органіку та синергію ведучих у кадрі.

"Тут немає такого: “зірка, не зірка”. Це ж історія про органіку. Ясно, що ми маємо якось враховувати ці особливості і ці архетипи мають співставлятися, як пазли. Це зрозуміло", — сказав Єгор Гордєєв.

Нагадаємо, що Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс є незмінними ведучими ранкової програми "Сніданок з 1+1" вже протягом 7 років.

Сніданок з 1+1

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту "Сніданок з 1+1" виповнюється 27 років. Для українського телебачення — це абсолютний рекорд серед ранкових програм. Свого часу його ведучими були різні відомі українські телеведучі та журналісти. Проте, останні роки глядачі "Сніданку з 1+1" зустрічають ранки в компанії незмінної четвірки ведучих — Руслана Сенічкіна, Людмили Барбір, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва.

Повне інтерв’ю можна переглянути за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі