Неля Шовкопляс розповіла, чи пережила кризу у стосунках з чоловіком

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
"Ми разом": Неля Шовкопляс розповіла про стан стосунків з чоловіком

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс вперше за тривалий час розповіла про стосунки з чоловіком

Поділитися:

Ведучі ранкового проєкту "Сніданок з 1+1", який щодня виходить з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна — Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін, з нагоди 27-річчя програми дали відверте ексклюзивне інтерв’ю для Youtube-каналу Аліни Доротюк, в якому розповіли про свій шлях на ТБ, особисте життя та плани на майбутнє. 

Так, Неля Шовкопляс вперше за тривалий час прокоментувала ситуацію у стосунках з чоловіком.

"Ми разом. Все нормально. Я й далі працюю над собою, якісь "розкопки" веду у своїй голові. Робота з психотерапевтом в мене не закінчується", — поділилася відвертими подробицями Неля.

Нагадаємо, у липні минулого року ведуча ранкового проєкту зізналася, що переживає кризу у стосунках з чоловіком

"Це так дивно, когось війна розводить, а когось зводить. Криза у наших стосунках почалась за кілька місяців до повномасштабного вторгнення. В мене відчуття, що зараз ми зробили дуже велику переоцінку цінностей. В мене немає відчуття, що наша історія закінчилась. Враження, що ми дуже різко подорослішали, і величезна кількість претензій просто відпала. Можливо за ці стосунки ще можна поборотись, тож зараз ми перебуваємо в процесі роботи над ними", — раніше ділилася Шовкопляс. 

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту "Сніданок з 1+1", який щодня з 6:30 до 09:30 виходить на телеканалі "1+1 Україна", виповнюється 27 років. Для українського телебачення це абсолютний рекорд серед ранкових програм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі