Це було кохання з першого погляду: Євген Кошовий про зустріч із дружиною

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Євген Кошовий розповів про зустріч з дружиною
1plus1.ua

Інтерв'ю з подружжям Кошових.

Поділитися:

Напередодні прем’єри нової романтичної комедії «Я, ти, він, вона» улюблене ранкове шоу Сніданок з 1+1 випустив серію інтерв’ю із акторами фільму та їх другими половинками. Героями першого ролику Сніданок про любов стало подружжя Ксенії та Євгена Кошових, які розповіли про першу зустріч, освідчення та свій найбільший страх.

У інтерв’ю Євген Кошовий зізнався журналістці Сніданку з 1+1 Олені Квітці, що закохався у дружину з першого погляду, та витрачав на залицяння усі гроші. А от Ксенія розповіла, що спершу серйозно майбутнього чоловіка не сприймала.

Сьогодні Євген та Ксенія разом вже 11 років та виховують двох доньок Варвару та Серафиму. А от одружитися актор Кварталу 95 запропонував прямо під час перегляду телевізора.

«Обручки не було. Ми просто лежали на дивані та дивилися телевізор і тут він запитав, чи вийду я за нього заміж. А я відповіла згодою», - згадує Ксенія Кошева.

Тоді в мене на обручку грошей не було, я думав про машину, - жартівливо додав Євген.

Також, під час запису інтерв’ю Сніданок запропонував подружжю дізнатися, наскільки добре вони знають одне одного. Олена Квітка задавала Ксенії та Євгену однакові запитання та порівнювала відповіді. В ході експерименту, подружжя зізналося, що їх спільний найбільший страх – це втратити родину.

«Любов – це наша сім’я, наші діти. Вони і є наше щастя», - з посмішкою сказала Ксенія. 

Новини по темі