“Це моя фішка”: учасниця "Голосу країни-9" ROXOLANA зізналася, що допомагає їй триматися у складні часи

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
ROXOLANA розповіла, що допомагає їй триматися у складні часи

ROXOLANA розповіла у "Сніданку з 1+1", як перезавантажується, заряджається позитивом і тримає свій емоційний стан на плаву.

Поділитися:

Учасниця 9 сезону "Голосу країни" співачка та авторка пісень ROXOLANA стала гостею ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, який виходить щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube. У прямому ефірі вона розповіла, як перезавантажується, заряджається позитивом і тримає свій емоційний стан на плаву.

ROXOLANA 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не бійся»: співачка ROXOLANA випустила нову пісню через тиждень після трагічного ракетного удару по Вінниці (відео)

Як з’ясувалося, боротися зі стресом і втомою ROXOLANA допомагає веселий, розважальний контент – добрі, теплі шоу, фільми та серіали.

“Я зрозуміла, що в момент, коли дуже завантажена, мені потрібно перемкнутися на щось радісне, позитивне. Я ловлю себе на думці, що шукаю або розважальні програми, або сімейні, теплі фільми та серіали. Це ідентично тому, що показують на ТЕТ. Прийти додому ввечері, подивитися щось позитивне, зарядитися – це моя фішка. Це те, що мене розвантажує”, – поділилася ROXOLANA.

ROXOLANA 1+1

Символічно, що саме ROXOLANA стала голосом закоханого у життя телеканалу. Вона заранжувала й заспівала для ТЕТ сингл “Закохані в життя” – трек про цінність кожної хвилини, спільних моментів і радості від повсякденних дрібниць. Як відзначає сама артистка, з телеканалом у неї стовідсотковий збіг. ROXOLANA абсолютно ТЕТівська – світла, дієва, сучасна, життєрадісна та справжня.

ROXOLANA 1+1

“Мені здається, що це такий метч. Це просто 10 з 10. Тому що мій останній альбом – “Настрій: спішити жити”. Він про те, що життя є тут і зараз. Як би темно не було навколо, потрібно знаходити ці світлі моменти. Мені дуже подобається, що у телеканалу ТЕТ є родинний вайб. На їхні програми та проєкти чекають родинами. Це дуже схоже до моїх концертів, тому що на концерти приходять всі – бабусі, мами, діти. Мені здається, що наші цінності дуже співпали”, – наголосила ROXOLANA.

ROXOLANA 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Воронка була за 7 кроків від них усіх»: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» співачка ROXOLANA розповіла про трагедію у Вінниці та загибель одного з членів команди

ROXOLANA – українська співачка та авторка пісень, учасниця шоу “Голос країни-9” та фіналістка Нацвідбору Євобачення-2022. На її рахунку два альбоми – Ukraine Is, “Настрій: спішити жити“ – та успішні дуети з відомими виконавцями, серед яких гурт KAZKA, мультиартист Дмитро Монатік, золотий голос України Ніна Матвієнко.

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Нагадаємо, вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни-13”. Тренерами "Голосу країни-13" стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA.

Дивіться "Сніданок з 1+1" щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі