Jamala в ефірі "Сніданку з 1+1" розказала, як збиратимуть кошти для України під час польського шоу "Танці з зірками"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Jamala в ефірі "Сніданку з 1+1" розказала, як збиратимуть кошти для України під час польського шоу "Танці з зірками"
Instagram/jamalajaaa

Як Jamala готується до перших ефірів та яку особливу умову поставила організаторам шоу?

Поділитися:

Переможниця "Євробачення-2016", учасниця "Танців з зірками", співачка Jamala в ефірі "Сніданку з 1+1" розказала про свою майбутню участь у польському шоу «Танці з зірками», та за якою схемою будуть збирати кошти для України.

"Як сказав посол України в Варшаві: "На що ти здатен ще заради перемоги? Піти на танці". Я вже не знала, що мені ще робити, куди їхати, куди бігти, щоб долучити усіх. Я дуже щаслива, що у POLSAT пішли на всі мої умови. І взагалі, це вперше в історії "Танців з зірками", коли вони збирають гроші під час ефірів. Збирають гроші для України, збирають гроші для українців, які постраждали від російської агресії. Ми знаємо, як Польша з перших хвилин з початку повномасштабної війни допомагає нам, і це так продовження", — розказала Jamala.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я йду на «Танці з зірками», щоб знову і знову говорити про Україну», – Jamala ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» розповіла подробиці майбутньої участі у польському шоу

Співачка зізналася, мотивація у неї зовсім інша, ніж на українських "Танцях з зірками" і дуже потужна, оскільки кошти збиратимуть лише коли Jamala виходитиме на паркет :

"Дуже важливий момент: коли я приймала участь у "Танцях з зірками" в Україні, у мене мотивація була змінитися, навчитись танцювати. Тут у мене зовсім інша мотивація і вона потужна.

Чим довше я танцюю, тим довше ми збираємо гроші. Я буду робити все можливе. Учасники достатньо сильні. Там є спортсмени, є модель, є акторка, яка танцювала у мюзиклах. Конкуренція є".

JamalaФото: Instagram/jamalajaaa

Jamala танцюватиме у парі з Яцеком Єшке, який вже перемагав у "Танцях з зірками":

«Він є чемпіоном світу з бальних танців. Він та людина, про яку можна сказати «свій». Йому не треба було пояснювати».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa)

Jamala розповіла, що її партнер робив танцювальний перформанс, присвячений трагічним подіям 1944 року у Варшаві:

«І моя пісня «1944» — це так само присвята, і я її співаю по світу, і всі її сприймають про сьогодні, бо надто реалістично звучать ці слова. Ми зійшлися на тому. У нас є спільні моменти, які дійсно нас об’єднують. Не просто співати та танцювати, а своєю творчістю давати глибину. Розповідати про свою історію, про свій бекграунд».

Jamala зізнається, що люди її надихають своєю допомогою:

«Всі люди допомагають зараз, кожен на цьому фронті, і це мене надихало всі ці пів року».

Jamala розказала, як чоловік відреагував на її участь у польських «Танцях з зірками»:

«Мій чоловік – мій менеджер і є частиною моєї команди, то із самого початку повномасштабної війни він усі переміщення, логістику робив зі мною разом. Це була наша робота разом, командна. Він сприймав спочатку це дуже обережно. Ми майже три місяці говорили про все: від одягу до пісень, настрою. І він звісно сприймав це зовсім інакше. У нього немає підстав для ревнощів, він знає, що я його дуже люблю. Я пишаюся усіма нашими чоловіками, вони є наше натхнення, як і жінки».

Jamala розповіла, наскільки вона щаслива була провести останні ночі вдома, у своєму ліжку. Також вона зізналась, що після перемоги вона хоче заспівати для всіх, зробити великий концерт.

Новини по темі