«Я йду на «Танці з зірками», щоб знову і знову говорити про Україну», – Jamala ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» розповіла подробиці майбутньої участі у польському шоу

Танці з зірками
Джамала буде брати участь у польських "Танцях з зірками": коментар співачки у "Сніданку з 1+1"
Instagram/jamalajaaa

Співачка Jamala стала учасницею польського шоу «Танці з зірками»: подробиці у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Переможниця "Євробачення-2016", учасниця "Танців з зірками", співачка Jamala повідомила про те, що стане учасницею польського шоу «Танці з зірками».

Свій коментар щодо цього свого рішення Jamala дала сьогодні на зв'язку зі "Сніданком з 1+1".

Про свої мотиви участі у цьому шоу Jamala каже:

"Я йду на «Танці з зірками», щоб знову і знову говорити про Україну. Це вперше в історії "Танців з зірками" будуть збирати кошти під час ефірів: на потреби жертв війни в Україні".

Співачка зізнається, що написала своєму партнеру по українських "Танцях з зірками" Антону Нестерку, щоб отримати від нього "благословення" на участь у польському проєкті, і отримала його. Антон сказав, що співачка готова до такого виклику, особливо заради України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники «Танців з зірками» Костянтин Войтенко та Антон Нестерко разом з благодійниками зібрали 4,5 мільйони гривень на обладнання для армії

У дописі в соцмережах Jamala  так прокоментувала свою майбутню участь у польському шоу:

"Сьогодні участь у ньому для мене – це насамперед можливість нагадати про мій дім. Про мільйони людей, які страждають, і важливість їх підтримки. Світ не має втомитися від нас. Україна не має зникнути з ефірів, допоки ми не переможемо. Саме тому під час цього масштабного ТБ-проєкту разом із POLSAT Foundation ми започатковуємо збір коштів на підтримку українців, які постраждали через війну. #StandWithUkraine 💙💛"

Новини по темі