Що впливає на вартість шкільних обідів (розповіли у "Сніданку з 1+1")

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Чому піднялися ціни на шкільні обіди
Freepik

Чим зумовлені ціни на шкільне харчування: розбиралися у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Шкільне харчування — запорука якісного навчання школярів. Вартість на обіди у школі нині варіюється від 40 до 90 гривень. Чим зумовлена така різниця, розбиралися у "Сніданку з 1+1"який виходить у будні дні на з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зібрати ланч-бокс в школу: поради дієтологині у "Сніданку з 1+1"

Середня ціна на шкільні обіди становить 70 грн, тоді як у деяких школах харчування немає. Вартість страв для школярів вираховується приватними підприємцями, які займають виробництвом для тієї чи іншої школи. Батьки можуть поскаржитися на виробника, але договір на тендер укладається на рік, а щоб достроково його розірвати необхідні ґрунтовні підстави.

На ціни також впливає меню, яке є індивідуальним для кожного навчального закладу. У випадках, коли школа взагалі не надає послуги харчування, варто звернутися до місцевої влади або Міністерства освіти.

Дивіться “Сніданок з 1+1” у будні дні з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі