Єгор Гордєєв розповів, як побував у прямому ефірі шоу Good Morning America

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв розповів про прямий ефір шоу Good Morning America  | Сніданок з 1+1 |

Гордєєв поділився, в яких точках світу побував, що цікавого бачив, а також в яке місто більше ніколи не поїде.

Поділитися:

Відомий український телеведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв дав ексклюзивне інтерв'ю для журналу «Караван історій».

Єгор обожнює подорожі, а особливо нетуристичними маршрутами. Гордєєву подобається прогулюватися по тих місцях, де не ступала нога туриста, спілкуватися з місцевими мешканцями та поринати в атмосферу міста, відчувати себе своїм.

Нещодавно ведучий запустив свій YouTube-канал, який вирішив присвятити поїздкам та інтерв'ю з цікавими особистостями. Наприклад, своє перше відео Єгор записав з ісландським коміком, політиком і колишнім мером Рейк'явіка – Йоном Ґнарром.

В інтерв'ю «Каравану» ведучий розповів, за що любить Ісландію і поділився враженнями від зустрічі з Йоном. За словами Гордєєва, Ґнарр дуже специфічна людина, яка уособлює собою всю Ісландію, її унікальний, в якійсь мірі грубуватий гумор, менталітет і культуру.

 «Я був в Ісландії двічі: один раз як турист, другий – у відрядженні, коли зустрічався з Йоном Ґнарром.

Коли потрапляєш в Ісландію, складається враження, що ти немов Ілон Маск – купив квиток на Марс і першим серед всіх землян опинився на іншій планеті.

В Ісландії зовсім дивна первозданна природа, такого ти більше ніде не зустрінеш». 

Під час перебування Єгора в Ісландії, ведучий жив в сім'ї рибалок. Але рибу з ними не ловив, хоча зізнався, що обожнює її.

«Найсмачніша риба  в Ісландії. Здавалося б, звичайна свіжесолена червона риба, але таку ви не спробуєте більше ніде в світі. Після того, як я побував у Скандинавії, в Києві рибу не їм. Не можу. Це абсолютно не те, повірте.

Напевно, весь секрет в тому, що в таких країнах, як Ісландія, Гренландія, Норвегія все ще можна виловити дику рибу, а не ту, що штучно вирощується на фермерських господарствах », – прокоментував Єгор Гордєєв.

Також в інтерв'ю Єгор поділився спогадами про те, як побував в прямому ефірі шоу Good Morning America, який транслюють на телеканалі ABC. Відзначимо, що в США Єгор відправився разом з командою «Сніданку з 1+1», щоб зробити сюжет про американську програму і побачити залаштунки культового ранкового шоу, на яку рівняються в усіх країнах.

Як розповів Гордєєв, у нього залишилися неймовірні емоції від поїздки. Ведучий підкреслив, що Good Morning America одне з багатьох ранковий шоу в Центральній Америці, але воно є найпопулярнішим! Ця програма виходить в прямому ефірі вже протягом 42 років.

В інтерв'ю «Каравану» ведучий також повідав про своє захоплення – яхтинг, а також зізнався в бажанні отримати передчасні права на керування яхтою і здійснити навколосвітню подорож.

Нагадаємо, що це є дитячою мрією Єгора Гордєєва. Під час участі в арт-марафоні #моядітячамрія від проекту «Здійсни мрію» Єгор малював себе капітаном яхти і розповідав, що його маршрут навколосвітньої подорожі обов'язково буде пролягати через Австралію і Нову Зеландію, Центральну і Латинську Америку.

Новини по темі