Єгор Гордєєв візьме участь у конкурсі відважних підприємців

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв візьме участь у конкурсі відважних підприємців | 1+1

Ведучий також мріє про власну справу.

Поділитися:

Відомого ведучого ранкового шоу Сніданок з 1+1 Єгора Гордєєва запросили стати учасником журі у проекті «Рейтинг відважних підприємців: Дніпро», де він буде обирати талановитих та креативних підприємців. 

«У житті є два шляхи: стати бізнесменом або обрати іншу професію. Мрію відкрити власну справу, паралельно з моєю основною роботою в Сніданку з 1+1. Через день обдумую всі свої ідеї за цією схемою – ідея, розрахунок, команда, оцінка ризиків і конкурентів. Взагалі, напевно, правильно починати з хорошої і різносторонньої експертизи, так що проект «Рейтинг відважних підприємців: Дніпро» – це тест для самого себе», –  прокоментував Єгор Гордєєв. А також ведучий впевнений, що сміливі та креативні історії підприємців надихнуть його розпочати свій бізнес.

Багато, хто з українців мріє відкрити свою справу, але через складність і ризики з’являються різні сумніви, тому вони так і не наважуються започаткувати свій бізнес.

Але є герої, які досягають успіху, навіть не маючи вищої освіти та завдяки наполегливості, рішучості стають успішними людьми. Такі моменти мотивують і інших.

Інтернет-видання MC Today започаткувало проект «Рейтинг відважних підприємців: Дніпро», у якому взяти участь може кожен, хто вважає себе відважним та готовим розвивати свою справу, регіон, країну, і у кого є діючий бізнес, зареєстрований в Дніпропетровській області.

Потрібно розказати декілька слів про свій бізнес: з якими труднощами ви зіткнулися при його створенні, якими здобутками пишаєтеся, чому саме ви можете стати переможцем?

Заявки приймаються до 5 серпня 2019 року. 

Потім редакція MC Today обере до 50 учасників. І розпочнеться всеукраїнське голосування за підприємливу, винахідливу людину, яке розпочала свою бізнес-справу.

Про цього героя дізнається вся країна, адже про нього вийде сюжет у Сніданку з 1+1. А також буде чекати спеціальний приз від Єгора Гордєєва. Крім цього, історії з проекту будуть читати великі підприємці та інвестори.

Новини по темі