Гороскоп на 8 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на 8 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: Larisa Birta

Читайте гороскоп на 8 серпня 2016, де зорі радять, як правильно провести сьогоднішній день.

Поділитися:

Астрологи програми Сніданок з 1+1 розкажуть, чого очікувати від зірок в понеділок, 8 серпня.

Читайте також гороскоп на серпень 2016, який відкриє таємниці наступного місяця всім представникам зодіаку.

ОВЕН

Зараз всі посмішки, таємні погляди та завуальовані знаки уваги переростають у щось більше. Однак комусь потрібно зробити перший крок. Людина, яка вам подобається поки не готова проявити ініціативу, та це не означає, що ваші почуття невзаємні.

ТЕЛЕЦЬ

Зараз вам потрібно прийняти серйозне рішення. Ви надзвичайно близько до того, щоб зрозуміти, чого насправді хочете. Однак обставини та оточуючі не дають до кінця визначитися. Зробіть останній рішучий крок, немає часу зволікати.

БЛИЗНЮКИ

Для вас важлива думка оточуючих, тож сьогодні варто зосередитися на своїй репутації. Вам необхідно справити враження на впливових людей, від яких залежить ваше майбутнє. Тож залишайтеся собою, будьте щирими та відкритими.

РАК

Не звертайте увагу на дрібниці, це допоможе зосередитися на важливіших питаннях. Багато нових знайомих можуть дещо втомлювати. Сконцентруйтеся на тому, що має першочергове значення.

ЛЕВ

Злість - це абсолютно нормальна людська реакція, тому просто прийміть це почуття. Однак вам варто навчитися контролювати прояви емоцій, не потрібно кричати та панікувати, просто поясніть, що вам не подобається. Розмова допоможе вирішити усі проблеми.

ДІВА

Намагайтеся стримувати своє бажання допомогти всім. Ви витратите сили та внутрішні ресурси, що може нашкодити вам. Оточуючі можуть користуватися вашою добротою і нічого не давати у відповідь.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні хтось із близьких людей може неприємно вас здивувати. Ви будете вражені його лицемірною поведінкою. Можливо цій людині просто некомфортно, тому вона намагається пристосуватися до обставин.

СКОРПІОН

Ви зможете втілити в життя все задумане, однак варто звернути увагу на своє здоров’я. Хворобливий стан стане лише перешкодою активних дій. Тож зараз варто відпочити та трохи пригальмувати.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні вам варто спробувати щось нове. Не обов’язково починати займатися дивним хобі чи кардинально змінювати своє життя. Почніть з малого: пообідайте в іншому місці, підіть на роботу новим шляхом. Розширюйте свої горизонти і отримуйте від цього задоволення.

КОЗЕРІГ

Сьогодні вам варто потішити себе дрібницями: купіть улюблене тістечко, підіть на прогулянку ввечері чи поспілкуйтеся з друзями. Не чекайте подарунків від когось, самі даруйте собі позитивні емоції та приємнощі.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні ви будете більш емоційними, ніж зазвичай. Однак не варто через це хвилюватися, ви виглядатимете надзвичайно мило та природно. Оточуючі оцінять вас справжніх та те, як ви проявляєте свої емоції.

РИБИ

У вас сьогодні буде так багато енергії, що список справ на день здасться мізерним. Направте свої сили та емоції на рідних людей: приготуйте для них вечерю, розкажіть про свої почуття, адже теплих слів ніколи не буває забагато.

Новини по темі