Хлопець, який не помітив Анджеліну Джолі: чим займався 14-річний Юлік, коли голлівудська зірка зайшла до кав’ярні у Львові (ЕКСКЛЮЗИВ)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
“Слухав музику  і переглядав пости в Інстаграм”: хто такий хлопець, який  не помітив  всесвітньовідому акторку Анджеліну Джолі у Львові

Наталка Щука поспілкувалася з хлопцем з львівської кав'ярні, який не помітив у себе за спиною голлівудську зірку Анджеліну Джолі.

Поділитися:

У суботу 30 квітня голлівудська зірка Анджеліна Джолі відвідала Львів. Вона поспілкувалася з переселенцями, спускалася разом з львів'янами до бомбосховища під час повітряної тривоги. Але найперше її помітили в одній з львівських кав'ярень. Мережею швидко прокотилося відео, на якому у зірки беруть автографи, але один хлопець у навушниках сидить до неї спиною і не звертає жодної уваги на те, що відбувається навколо. Наталка Щука поїхала до Львова та поспілкувалася з цим хлопцем. Ексклюзив у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra та Jerry Heil присвятили пісню-подяку Анджеліні Джолі за візит до України під час війни та закликали голлівудську зірку бути ангелом миру для нас (відео)

Яскраві кеди, побитий екран телефону, карабін на поясі, на якому вивисть 36 вушок від алюмінієвих бляшанок. Це Юліан, або Юлік, як його називають друзі. Він львів'янин, йому 14 років, він закічнує 8 клас. Саме він не помітив Анджеліну Джолі у кав'ярні. З Наталкою Щукою він зустрівся у тій самій кав'ярні, показав, де сидів сам, а де столик, де Джолі роздавала автографи.

Наталка Щука

У ексклюзивному інтерв’ю восьмикласник розповів, що у кав’ярні опинився випадково. Хлопець краєм вуха чув, що поруч хтось розмовляє англійською і навіть бачив акторку, але зізнається – не впізнав її.

В реальності вона дуже красива, але у фільмах так деколи загримують, що мало хто впізнає”, – так пояснив ситуацію Юлік. 

Світлини з Юліком, який так уважно роздивляється щось у телефоні, ігноруючи Джолі за спиною, миттєво облетіли мережу та зробили хлопця зірокою мемів. А питання, що ж так сильно захопило увагу Юліка, сколихнуло всю країну.

Я слухав музику в цей момент і просто переглядав пости в Інстаграм”, – зізнається хлопець. 

Юлік

Після такої пригоди школяр просто поїхав додому і навіть не здогадувався, що його фото вже заполонило соцмережі. А коли мама показала його фото в пабліках, не міг повірити у те, що сталося. 

Знаєте, це як сон на яву, наче все реально, але таке враження, що ти зараз прокинешся і цього всього не буде”, –  поділився Юлік.

До раптової популярності хлопець ставиться з гумором, нині збирає фотомеми з його участю і запевняє, на жарти не ображається.

Джоли ЮлікФОТО: Instagram/1plus1_ua

Юлік багато читає, непогано вчиться в школі, малює і мріє стати тревел-ведучим. Він говорить:

"Дуже добре, що люди нас не покидають в такий тяжкий момент, допомагають".

Школяр вдячний Анджеліні Джолі та всім, хто підтримує Україну у такі важкі часи та вірить у перемогу України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NK відкрила церемонію Latin American Music Awards номером у підтримку України

Нагадаємо, щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт по буднях з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Дивіться, як Наталка Щука поспілкувалася з Юліком, що не помітив у кав'ярін Анджеліну Джолі:

Новини по темі