«Хочеться додому швидше», — Дарʼя Петрожицька про тугу за Україною та як вона співає для неї

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Зірка серіалу Папік Дарʼя Петрожицька розповіла про тугу за Україною та як вона співає для неї

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ зірка серіалу «Папік» розповіла, що зараз дає благодійні концерти для того, щоб передати зібрані кошти в Україну.

Поділитися:

Дарʼя Петрожицька, актриса найпопулярнішого українського серіалу «Папік», який ТЕТ покаже вже сьогодні о 20:00, поділилася в ефірі «Сніданку з 1+1», що сумує за рідним Києвом, але тримається та намагається допомагати Україні всім можливим.

На початку війни Даша поїхала до Німеччини. Саме там стала у пригоді стала її любов до музики — актриса дає благодійні концерти в Гамбурзі, аби зібрати кошти для України.

«Були три активних дні благодійних концертів і заходів. До нас приїхали наші воїни лікуватися. Це таке відчуття, коли ти можеш обійняти наших воїнів — просто якесь нереальне, але звісно хочеться додому швидше», — розповіла Дарʼя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як врятуватися під час атаки іранськими дронами-камікадзе (корисні поради)

Даша Петрожицька

У студії згадали й серіал «Папік», який уже сьогодні покажуть о 20:00 на ТЕТ, адже попри постійні обстріли українці триматимуться та продовжуватимуть жити, займаючись улюбленими справами:

«Моя мама буде дивитися по-любому. Я знаю, що багато українців чекають, багато українців, яких я зустрічаю тут, вони кажуть мені про “Папіка”. Тож це класний серіал, який, я сподіваюся, підійме вам настрій», — пояснила Петрожицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві врятували кота з-під завалів будинку, зруйнованого дроном: зворушливі кадри

Наприкінці ефіру актриса запросила дивитися серіал «Папік» відсьогодні з понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі ТЕТ, аби зарядитися позитивом, отримати приємні емоції та усміхнутися.

Новини по темі