Історія одного героя: 14-річний Сашко з Бучі під обстрілами рятував родину від голоду

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Історія одного героя: 14-річний Сашко з Бучі під обстрілами рятував родину від голоду

Хлопець ходив у магазин та набирав воду у криниці, в той час як у його рідній Бучі панували російські окупанти.

Поділитися:

Сашко, як і всі діти, захоплювався супергероями: тими, що стріляють павутиною, хто може руками зупинити астероїди... Хлопець не знав, що справжній, реальний супергерой — це він. 14-річному хлопцю із Бучі довелося під час окупації рятувати свою сім'ю від голоду, ризикуючи власним життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народжена під обстрілами: Ганна Тимченко розповіла про домашні пологи в окупованій Бучі («Щоденники війни»)

Коли почалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, його родина жила у підвалі. Поки мама доглядала молодших братиків і сестричку, а тато займався охороною сховища, хлопець ходив у магазин, доки там ще залишалися продукти. Потім усі продукти вкрали окупанти й розбомбили комунікації.

Дивіться, який сюжет створили про Сашка:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Під щоденними обстрілами хлопцю довелося носити воду із сусідської криниці, аж поки українська армія не звільнила місто. Бо Сашко знав, що без води мама не зможе приготувати їжу для сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранена дружина та розстріляна машина: ведичний астролог Ігор Нехаєв розповів власну історію евакуації з Ірпеня («Щоденники війни»)

Хлопчик став справжнім героєм, як і сотні українських дітей, яким доводиться проявляти мужність та сміливість під час цієї жорстокої війни. росія забрала дитинство у наших дітей, змусила їх вмить подорослішати та ризикувати власним життям. 

Новини по темі